Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 грудня 2020, 20:57
7403
9

Мирон МАРКЕВИЧ: «Без нових досвідчених гравців результату в Динамо не буде»

Експерт висловився про поразку киян у матчі з «Ювентусом»

| Оновлено 03 грудня 2020, 20:57
7403
9
Мирон МАРКЕВИЧ: «Без нових досвідчених гравців результату в Динамо не буде»
1927.kiev.ua. 1927.kiev.ua. Мирон Маркевич

Глава комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував велику поразку київського «Динамо» в матчі проти «Ювентуса» (0:3).

«3:0 - це очікуваний результат, який говорить за себе. Зараз ми маємо такий рівень. Можливо, якби забив Циганков, все було б по-іншому. Потрібно, щоб молодь набиралася досвіду і далі підсилити команду, щоб хоча б якісь очки відбирати у грандів, бо до гри й так вже було все зрозуміло.

 «Ювентус» і «Динамо» - дві різні команди. В киян багато молоді. У колективів різний клас - нічого й говорити.

Вважаю, що суддівство матчу з «Ювентусом» мало б бути кращим. В моменті із Вербичем можна було вказувати «на точку». Переглянути момент із голом Роналду теж могли б - провести лінію.

Всі зіграли на своєму рівні. Надіємось, що команда буде прибавляти. Грати проти футболістів такого рівня - непросто. Думаю, наступного року у динамівців це вийде краще. Зіграти по два матчі з «Барселоною» і «Ювентусом» - величезний досвід.

У «Динамо» брак із нападниками, тому з «Ференцварошем» потрібно будувати гру на контратаках, мені так здається. Надіємось, що все вийде у киян. А взимку потрібно підписати кількох досвідчених гравців. Біля них і молодь швидше буде рости. Без того результатів не буде», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Что должен комментировать Маркевич как чиновник УАФ - ситуацию в Динамо или ситуацию с технарем от Швейцарии?
pike1
а кого подписать и за какие средства? Вы просто вспомните кого Динамо не смогло по каким-то причинам удержать? Драгович, Вида, Мбокани, Ленс, Велозу, сейчас к эти фамилиям добавить Циганкова, Миколенко, Вербича, Попова и т.д. и я уверен что игра бы и результат был бы другим совершенно
Gold11
Опять это горе- эксперт вякает. За сборную порешал уже? Это тот случай, когда лучше бы с полгода Мирон с Павлухой вообще молчали.
Ёкарный Бабай
Ну да, с новыми опытными игроками и Лесик бы смог. Проблема в том что Луческу брали чтоб попасть в ЛЧ. Попали, задача выполнена, дальше хоть трава не расти. Проблемы цыгана в Динамо только начинаются. Второй круг весь на выезде, когда зрителей начнут пускать, чемпионство будет пройобано.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
A.V.
Коли ж ця говоряча жопа наїсться кровавих грошей Аліка. Не подавись, Мирончику, бо вони щастя не принесуть, іуда.