Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 грудня 2020, 16:52
1618
0

Йожеф САБО: «Роналду боявся травму отримати, але все одно забив Динамо»

Фахівець вважає, що кияни дуже слабо зіграли проти «Ювентуса»

| Оновлено 03 грудня 2020, 16:52
1618
0
Йожеф САБО: «Роналду боявся травму отримати, але все одно забив Динамо»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Екс-наставник київського «Динамо» Йожеф Сабо поділився думкою про поразку своєї колишньої команди від туринського «Ювентуса» (0:3) у вчорашньому виїзному матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.
 
- На жаль, такий результат і очікувався. Складно динамівцям розраховувати на успіх у виїзному поєдинку з «Ювентусом», нічого не поробиш... Якщо в першому таймі «Динамо» зіграло більш-менш нормально, і навіть на рівних діяло з господарями поля, впевнено контролюючи м'яч, то після перерви незрозуміло, що сталося з киянами.
 
- Склалося враження, що динамівці у другому таймі проявили зайву повагу до іменитого суперника, злякавшись своєї ж сміливості в першій половині гри.
-«Динамо» після перерви зіграло набагато гірше. Був різкий контраст з першим таймом... Після третього пропущеного м'яча, кияни стали діяти вже розкуто, не особливо дбаючи про оборону, та й «Ювентус», який зробив кілька замін, з 66-ї хвилини фактично грав собі на втіху.
 
- Що скажете про склад, обраний Луческу на поєдинок з «Ювентусом»? Чому в запасі залишилися такі виконавці, як Де Пена і Супряга?
- Це тренерське рішення. Думаю, проти «Ференцвароша» вийдуть всі найсильніші, тим більше, що лазарет команди поступово порожніє і багато хлопців вже повернулися в стрій. Шкода тільки, що не всі динамівці ще подолали наслідки зараження коронавірусом, що дуже помітно. Супряга, мені здається, обов'язково вийде з перших хвилин у важливому матчі 6-го туру Ліги чемпіонів.
 
- Здалося, що настрій «Динамо» на зустріч з «Ювентусом» був далеко не позамежним. Матчі з топ-суперниками напевно виграють тільки по-доброму нахабні і злі команди ...
- Не виключено, що кияни більше думають вже про ключову битву з «Ференцварошем», і навряд чи всерйоз розраховували взяти в Турині не тільки три очки, але навіть один бал. До речі, у «Ювентуса» настрій теж не зашкалював. Італійська команда розуміла проти кого грає... Згадайте тільки, як розслаблено і обережно діяв протягом усіх 90 хвилин Кріштіану Роналду. Боявся травму отримати. Але навіть за такої гри гол забити він зумів.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.