Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 03 грудня 2020, 19:58
2529
0

Мотор – Цельє. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чемпіон України приймає прямого конкурента за вихід до плей-оф

| Оновлено 03 грудня 2020, 19:58
2529
0
Мотор – Цельє. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Поєдинок «Мотор» - «Цельє» відбудеться у четвер, 3 грудня, в Запоріжжі. Початок поєдинку в ПС «Юність» о 19.45. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Спорт 1».   

Тридцять шість днів пройшло з моменту першої зустрічі між сьогоднішніми суперниками. За цей час сильно змінилося співвідношення сил в групі B. Якщо на момент першої зустрічі між чемпіонами України та Словенії у «Мотора» не було залікових очок, то зараз у запорізької команди їх вже чотири, а разом з цим і перебування в зоні плей-оф нашого октету.

Група В. Турнірна таблиця

1. «Барселона» (Іспанія) – 14 очок (7 ігор)

2. «Веспрем» (Угорщина) – 11 (7)

3. «Ольборг» (Данія) – 10 (8)

4. «Кіль» (Німеччина) – 7 (7)

5. «Мотор» (Україна) – 4 (5)

6. «Нант» (Франція) – 4 (5)

7. «Цельє» (Словенія) – 2 (7)

8. «Загреб» (Хорватія) – 0 (6)

Зароблені очки запорізького клубу подвійно цінніші тим, що вони були набрані в боротьбі з прямими конкурентами за вихід із групи. І один з таких конкурентів в перший четвер грудня буде опонувати «Мотору» на майданчику Палацу Спорту «Юність».

Перший матч між суперниками завершився непростою виїзною перемогою чемпіона України з мінімальною різницею в рахунку – 32:31. Команди всю гру трималися недалеко одна від одної, а найбільша перевага одного з колективів по ходу зустрічі становила всього лише чотири м'ячі (саме з такою перевагою лідирував «Мотор» на самому старті другої тридцятихвилинки). В кінцівку поєдинку запоріжці заходили лідерами, але гандболісти «Цельє» змогли дістати український клуб. На останніх хвилинах рахунок двічі був рівним – 30:30, 31:31. У повітрі запахло нічиєю, але запоріжці все-таки змогли домогтися вирішальної переваги.

Найбільш результативним гравцем тієї зустрічі став правий крайній словенського клубу Домен Новак, на рахунку якого сім закинутих м'ячів. У складі «Мотора» більше всіх закинув розігруючий Борис Пуховський. В активі білоруського легіонера шість голів.

Між двома особистими дуелями команди встигли зіграти по одному поєдинку і провели вони його з різним ступенем успіху. «Мотор» в гостях обіграв хорватський «Загреб» – 24:23 і посилив свої претензії на плей-оф, а гандболісти «Цельє» програли дуже важливу домашню гру французькому «Нанту» – 25:31. Ще по одному матчу в розкладі Ліги чемпіонів обом командам довелося пропустити через пандемію коронавірусу в складах суперників.

Перед матчем з чемпіоном Словенії в складі запорізького клубу відбулися певні зміни. За обопільною згодою розірвано контракт «Мотора» з лівим напівсереднім Стеваном Вуйовічем. Чорногорець в нинішньому сезоні чергував мікротравми з пошуком себе на майданчику і не зміг повноцінно допомогти «Мотору» в Лізі чемпіонів. На рахунку балканського легіонера два забиті м'ячі в трьох іграх і обидва вони припали в ворота словенського клубу.

Також не допоможуть сьогодні «Мотору» лінійний Павло Гурковський, який відновлюється після травми, і голкіпер Геннадій Комок. Варто зазначити, що повернення нашого воротаря в Лігу чемпіонів очікується зовсім скоро. Геннадій вже почав поступово повертати ігрові кондиції і набирати форму в чемпіонаті України.

Домашній поєдинок проти «Цельє» буде одним з найважливіших для «Мотора» на груповому етапі. У разі перемоги запоріжці відірвуться від словенців на чотири очки, а з огляду на особисті зустрічі, для того, щоб бути вище нашого клубу в турнірній таблиці, гандболістам «Цельє» необхідно тоді буде набирати п'ять залікових пунктів. Віриться в це важко, враховуючи календар зустрічей, який залишився у словенців. Так що сьогодні чемпіон України має можливість своїми руками практично відчепити від себе одного з конкурентів за місце в плей-оф. Чого ми і побажаємо запорізькому клубу.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матча Мотор - Цельє.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора»

 
  • 1,35
  • 10,50
  • 4,44
Сделать ставку
 
  • 1,39
  • 10,00
  • 3,90
Сделать ставку
 
  • 1,37
  • 10,00
  • 4,10
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.