Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 грудня 2020, 12:08
3063
0

АЕК – Брага. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок, який може поховати шанси «Зорі» поборотися за путівку до плей-оф

| Оновлено 08 грудня 2020, 12:08
3063
0
АЕК – Брага. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Брага

У четвер, 3 грудня, в рамках п'ятого туру Ліги Європи в групі G грецький АЕК на домашньому «Олімпійському стадіоні» прийматиме португальську «Брагу».

Для українських уболівальників цей матч буде особливо цікавим, адже в тому числі і від його результату буде залежати, чи залишаться шанси у луганської «Зорі» поборотися за путівку в єврокубкову весну.

АЕК

А ще увага буде прикута до українського захисника Дмитра Чигринського, який виступає за АЕК. 34-річний гравець провів в цьому сезоні 3 матчі в Лізі Європи і, ймовірно, знову вийде на поле з перших хвилин. Ще один український легіонер грецького клубу Євген Шахов не зможе зіграти через дискваліфікацію. У минулому турі він на початку другого тайму матчу з «Зорею» заробив вилучення, і в підсумку луганчани в більшості зуміли забити три м'ячі.

Після чотирьох турів АЕК має в активі лише три очки, які заробив завдяки впевненій перемозі над «Зорею» (4:1) в першому колі. А на старті були поразки від «Браги» (0:3) і англійського «Лестера» (1:2). Останній, до речі, вже забезпечив собі вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи, набравши 10 очок. У паралельному матчі «лисиці» в цей же час зіграють з українською командою.

«Брага»

Команда Карлуша Карвальяла шикарно розпочала свою єврокубкову кампанію, взявши максимальні шість очок в перших двох матчах. Але потім послідували поразка і нічия в спарці з «Лестером» (0:4, 3:3). Незважаючи на це, у «Браги» є відрив у чотири бали від «Зорі» і АЕКа, і перемога в майбутньому матчі зніме питання про володарів путівок до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Може вивести португальський клуб в плей-оф навіть нічия, але тільки за умови, що «Зоря» не візьме три очки в паралельному матчі з лідером групи. А от поразка точно забезпечить «Бразі» неспокійне життя в найближчий тиждень, адже тоді у АЕКа, а може, і «Зорі», з'явиться шанс залишити португальців за бортом єврокубкової весни.

Орієнтовні склади

АЕК: Атанасіадіс – Неделчару, Чигринський, Сварнас, Сімойнш, Галанопулос, Крстітіч, Інсуа, Бакакіс, Лівая, Танковіч.

«Брага»: Матеус – Вітор Тормена, Віана, Секейра, Франсержіо, Ель-Мусраті, Галено, Есгаю, Орта, Медейруш, Паулінью.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що АЕК в даному матчі не програє, а тому нашою ставкою буде позиція – 1Х з коефіцієнтом 1.70 по лінії Parimatch.

3 грудня, четвер

АЕК – «Брага»
Афіни. Стадіон «Олімпійський». 19:55
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 3,34
  • 3,58
  • 2,17
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.