Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 грудня 2020, 02:51
2352
1

Батько Ястремської: «У Даяни не дві пісні, а десять»

Олександр Ястремський розповів про вплив паузи в сезоні на його дочку

| Оновлено 01 грудня 2020, 02:51
2352
1
Батько Ястремської: «У Даяни не дві пісні, а десять»
Instagram. Даяна Ястремська

Олександр Ястремський, батько 20-річної української тенісистки Даяни Ястремської, розповів про те, як на його дочку вплинула пауза в сезоні, викликана пандемією коронавірусу.

«Безумовно, велика пауза під час карантину — це величезний мінус, і, я думаю, не тільки для нас. Коли з'являється купа часу, а тим більше у Даяни, з її темпераментом і можливостями (сміється). Так, вона багато для себе відкрила, побачила, як живе і гуляє молодь в Одесі. Це були нові труднощі для нас, скажімо так: пройшли дворовий досвід, якого не було. І добре, що пройшли. Даяна дорослішає і вчиться долати різні життєві ситуації.

Я з тих батьків, хто дає можливість своїм дітям робити помилки. Я не забороняю, а, скоріше, рекомендую. У Даяни завжди цікаві проекти в голові, і, сподіваюся, головний проект життя скоро реалізується.

Даяна — добра і дуже співчутлива, її благодійний фонд — це повністю її ініціатива! Головна мета фонду — фінансування дитячих хірургічних операцій на очах. До речі кажучи, всі обурювалися, чому Даяна так погано виступила на Ролан Гаррос і після нього, але ніхто не знає, що в цей період з мамою сталася неприємність. Напередодні першого матчу в Парижі у неї сталося відшарування сітківки... У підсумку нам довелося провести три операції в Парижі і ще дві вже вдома. Зараз все добре, але в той момент ментальна підготовка Даяни дала збій.

Що стосується двох пісень, які вона випустила, то їх, насправді, не дві, а десять (сміється). Вона їх поки просто притримує. Всі слова в цих піснях написані нею самою, і особисто мені дуже подобається це захоплення», — розповів Олександр Ястремський.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил