Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 30 листопада 2020, 21:16
3556
0

Киянин перетворив один цент на $ 19,000

Євген Душко крупно виграв

| Оновлено 30 листопада 2020, 21:16
3556
0
Киянин перетворив один цент на $ 19,000

Популярна офлайн-серія Caribbean Poker Party, яка щорічно проходить на Багамах, в цьому році переїхала в покер-рум partypoker і успішно пройшла онлайн. У розкладі серії було багато турнірів, а Головна подія відбулася з бай-іном $ 5,200 і призовим фондом $ 5,000,000.

Далеко не всі гравці можуть оплатити такий бай-ін, тому в покер-румі вирішили дати шанс зіграти в такому турнірі всім гравцям. Для цього була запущена сітка відбіркових турнірів, які стартували з $ 0.01. Отримати дорогий квиток за один цент - завдання досить складне, оскільки для цього необхідно виграти кілька етапів.

Але у киянина Євгена Душка це вийшло. Він просто грав відбіркові турніри по одному центу навіть не дивлячись до якої події вони призначені. Успішно пройшовши цей етап і потрапивши в наступний турнір за $ 5,50, Євген вирішив розібратися, куди веде сітка сателітів.

Незважаючи на те, що потрібно було пройти ще кілька етапів, у Євгена вийшло дійти до фіналу і виграти заповітний квиток. Що найголовніше, він зробив це з першого разу.

Грав з легендами і потрапив до топ-100
 

Як зізнається Євген, у нього були невеликі виграші - до $ 2,000, тому квиток за $ 5,200 був уже сам по собі найбільшим занесенням українця. Головний турнір мав кілька вхідних днів Day 1, з яких гравці переходили в Day 2, де починалася призова зона.

Душко зміг набити собі пристойний стек в Day 1, тому залишалося дочекатися об'єднаного дня і реалізувати свою перевагу. У другому дні киянин зустрівся за столами з такими легендами, як Айзек Хекстон і Майкл Аддамо, на рахунку яких десятки мільйонів виграшів як за живими, так і онлайн-столами.

Незважаючи на такий серйозний склад, Євген зміг дістатися до 55-го місця і закінчити з виграшем $ 19,184! Ця виплата стала найбільшою в кар'єрі українця і поки він ще думає над тим, куди витратити свій виграш.

Джерело poker.ua
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.