Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 грудня 2020, 14:40
1925
1

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Поворознюк сказав не зупинятися»

Наставник «Інгульця» - про першу перемогу команди в УПЛ

| Оновлено 01 грудня 2020, 14:40
1925
1
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Поворознюк сказав не зупинятися»
Футбол 1/2/3. Сергій Лавриненко

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавіренко розповів про реакцію президента клубу Олександра Поворознюка на першу в історії перемогу в УПЛ (2:1 над «Олімпіком»):

«Через зайнятість вирішенням важливих виробничих питань, Олександр Григорович не зміг бути присутнім на матчі. Однак після фінального свистка, коли команда вже перебувала в роздягальні, він зв'язався зі мною по телефону, я включив гучний звук, щоб чули всі, і привітав «Інгулець» з першою історичною перемогою в елітному дивізіоні, сказав, щоб не думали на цьому зупинятися.

Звичайно, приємно усвідомлювати, що і ти причетний до написання історії. Вперше «Інгулець» під моїм керівництвом голосно заявив про себе, коли пробився до фіналу Кубка України, де поступився «Шахтарю», наступна пам'ятна сторінка - завоювання путівки в Прем'єр-лігу. Тепер ось дочекалися і першої перемоги, тим більше, що здобута вона була в протистоянні з сильним суперником - «Олімпіком», який мені дуже сподобався своїм бажанням демонструвати комбінаційний футбол, креативом.

Напевно, десь нам пощастило, беручи до уваги дві результативні помилки воротаря «Олімпіка». Але з іншого боку, необхідно віддати належне нашому Ніці Сітчінаві, адже якби він не кинувся в першому епізоді пресингувати голкіпера, пробігши 20 метрів, то нічого б не сталося. А так він змусив воротаря нервувати і хоча отримав сильний удар по ребрах, однак свій гол забив.

Попереду у нас поєдинки зі «Львовом» та «Шахтарем», звичайно, ми докладемо максимум зусиль, щоб ще розжитися очками в першій частині сезону. Хоча вже точно можна сказати, що в грудні «Інгульцю» не зможуть допомогти Максим Ковальов, Артем Щедрий і Владислав Ігнатьєв».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sviatoslav Kudelych
Шахта скоро, удачі!