Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2020, 16:58
11007
16

Сергій ШЕБЕК: «Монзуль підбила арбітра до вилучення Забарного»

Спеціаліст – про скандальний епізод матчу «Динамо» – «Ворскла»

| Оновлено 30 листопада 2020, 16:58
11007
16
Сергій ШЕБЕК: «Монзуль підбила арбітра до вилучення Забарного»
УАФ. Катерина Монзуль

Екс-арбітр ФІФА Сергій Шебек прокоментував рішення бригади арбітрів вилучити захисника «Динамо» Іллю Забарного в матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги проти «Ворскли» (2:0).

«Я вже порівнював ці два випадки - епізод з Мораесом і вилучення Забарного. Вони дійсно дуже схожі. У випадку з Мораесом, у нього взагалі не було ніякого наміру грати грубо проти суперника. Перед тим, як він почав котитися під Банаду спереду, навіть не ззаду, у нього поїхали ноги і через це спотворення він в'їхав в ногу супернику. Тут можна оцінювати цю ситуацію, як фол з необережності.

Якби не було VAR у випадку з Мораесом, то картинка, яка сприймалася на полі, була б правильною. І глядач, і гравці сприйняли цей момент, як нормальний, який тягне мінімум на жовту картку. На цьому б інцидент закінчився. Коли дивишся VAR і там нога на весь екран, то цей епізод здається більш жахливим. Тут можна було обмежитися жовтою карткою.

Що стосується епізоду з Забарним, то він котився по інерції, впавши на спину, а ноги викинулися вперед. Можна сказати, що не він зіграв у гравця, а суперник наткнувся на ногу Забарного. Тому тут немає однозначного пояснення. Це фол з необережності, випадкове порушення. Забарного можна було і не вилучати. Тут помилка Монзуль, що вона підбила арбітра до вилучення, і помилка арбітра, що він прийняв таке рішення.

КДК УАФ має врахувати, і в разі з Мораесом, і в разі з Забарним, що це були такі необережні ігрові стики. Звичайно, скасувати червону картку не можна, але з огляду на ці факти, потрібно дати їм тільки по одній грі дискваліфікації», - сказав Шебек.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Такое складывается впечатление, что эта перепуганная баба сильно обижена на футболистов, может где-то, кто-то и обидел ее вне футбольного поля, но то, что она целенаправленно глушит по-поводу и без оного, футболистов - очевидный факт. Может она сильно сексуально озабоченная? А это очень большая проблема, тем более для неудовлетворенной женщины....Других причин так вести себя, я е вижу.
Newvlad
Цiкаво iнше. Яка сума зелених вiд Рижого спонукае Монзулиху постiйно шукати приводи покарати киян у будь-який спосiб?
bullyUA
Таких тормозов, как Монзуль в Украинском футболе еще не было. Были разные - не разбирающиеся в правилах, были продажные, были топившие за определенную команду, но таких тормозов еще не было. Мало того, что половина ее решений более чем сомнительные, так еще на эти решения уходит много времени.
Akella_147
Парень после момента извинился, это раз, после столкновения ноги с газоном, она по инерции идет вверх...это два, в третьих на повторе видно, когда его нога была в опасной зоне, он ударился головой об газон и не видел свою конечность...вывод - желтая карточка!
Болела
Ну, коли в тебе їде опорна, то мало що можна зробити в плані координації.
A.V.
Сексуально здвинута баба - страшніша від чорта. А якщо на цей здвиг накладаються бабеньки - отримуємо те, що маємо.
Taykitanin
Не порівнюйте два різних епізода, чистий фол Мораєса, в підкаті відбор, ігра в мяч і в ногу(ненавмисно, підслизнувся), і виніс мяча Забарним з падінням і піднятими ногами, де з офсайду на нього набігав і наткнувся інший гравець - внук Кареніної. В першому випадку - чиста червона без додаткових пропусків, в другому і жовтої не було(офсайд), при умові без офсайду - жовта(небезпечна гра).
sxas dsa
Кто "эту""Мозоль"допустил в УПЛ?Неужели после прошлого сезона,не увидели её работу,,феминистка с тяжёлой мышечной памятью!
Андрій Некрасов
Ну тут все понятно... Катя - арбитр ФИФА, а коментаторы здешние наверное правила если и читали, то по диагонали... Но их больше - поэтому плюсуют откровенный бред.
Прямая нога, вьехавшея в тело шипами, была? была... угроза нанесения травмы была? была...
Вывод: Красная карточка.
з.ы. Шебек - сбитый летчик...
Алексей Голяченко
А может Катя имела введу не нарушение,а область в котором было это нарушение. Тогда ее можно понять
zhyr
Кожен нпізод по хвилини 3 розглядає. Ну його, таку гру.
Trasher311987
Я конечно понимаю все, но во первых играл он в мяч сначала, во вторых там до этого эпизода оффсайд, почему в Матче откатывались колос десна назад а тут нет?
И в-третьих а куда ногу деть?
Мы же люди не черепахи у нас нет панциря. Куда спрятаться можно)))
Максим Колісник
Хто колись грав у футбол і падав той зрозуміє що тут був явний намір влетіти ногою в суперника і не треба ля-ля про ненавмисно. Влетів прямо туди а хотів в ногу.
djonni
Странная трактовка нарушений. По факту игрок целенаправленно шел в подкат, но не учел всех возможных нюансов и въехал прямой ногой по яйцам. Какая разница потерпевшему специально или нет, видел он или нет. Но если бы он бежал мимо и его кто-то толкнул и он из за этого въехал тогда да.
Vitaliy Moroz
Перестаньте нести чушь! Оставьте в покое Монзуль! Она четко выполняет свои обязанности! А удаление 100% и не надо рассказывать, что он не хотел, поскользнулся и т.п. Была угроза нанесения серьезной травмы, точка!!!