Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 грудня 2020, 17:51
2373
0

Локомотив - Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Момент істини для обох команд

| Оновлено 01 грудня 2020, 17:51
2373
0
Локомотив - Зальцбург. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Reuters

У вівторок, 1-го грудня, в Москві на стадіоні «РЖД Арена» відбудеться поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому місцевий «Локомотив» прийме австрійський «Зальцбург».

У цій грі, по суті, вирішиться доля кожної з команд. Не дарма її охрестили матчем за Лігу Європи. «Локомотив» у разі перемоги забезпечить собі місце в ЛЄ і можливо навіть нав'яже боротьбу «Атлетіко» за 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. «Зальцбург» в разі перемоги обжене «Локомотив» і буде головним претендентом у боротьбі за третє місце. Нічия на користь російської команди, яка на два очки випереджає австрійську. Також обом командам потрібно «топити» за «Баварію» в іншому матчі цієї групи проти «Атлетіко».

«Локомотив»

Російські команди провели на груповому етапі єврокубків 16 ігор і не здобули жодної перемоги. Не є фаворитом у цьому поєдинку і «Локомотив». Незважаючи на дві нічиї з «Атлетіко», букмекери не вірять в «залізничників». Взагалі команда Марко Ніколіча дуже гідно виглядає в поточному сезоні Ліги чемпіонів. Московський колектив на виїзді зіграв внічию з «Зальцбургом», мінімально програв «Баварії» і двічі встояв проти «Атлетіко». Гідний показник. Хоча всі ці результати можуть нічого не значити, якщо «Локо» програє «Зальцбургу».

У чемпіонаті Росії «Локомотив» у кризі. На вихідних команда зі столиці Росії не змогла здолати грозненський «Ахмат». До цього мінімально переграла тульський «Арсенал», а перед цим було три поразки поспіль - від «Динамо», «Сочі» і «Ротора». У підсумку підопічні серба Марко Ніколіча займають лише сьоме місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючої трійки («Зеніт», ЦСКА, «Спартак») на сім очок.

У лазареті москвичів перебувають три футболісти - захисник Михайло Лисов, півзахисник Дмитро Баринов і форвард Федір Смолов. Під питанням також участь у грі захворівшого Антона Міранчука.

«Зальцбург»

«Ред Булл» поставив себе в дуже незручне становище в Лізі чемпіонів. Команда Джессі Марша після нічиєї в першому турі з «Локомотивом» поступилася «Атлетіко» і двічі «Баварії». «Бики» мають у своєму активі лише одне очко і для того, щоб потрапити в євровесну, у них не залишається іншого вибору, як перемагати. Бажано в двох матчах, що залишилися. Чи під силу це австрійцям? Цілком, оскільки вони показували непоганий футбол в матчах з «Локо», «Атлетіко» і в другій грі з «Баварією».

У чемпіонаті Австрії «Зальцбург» лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи на два очки ЛАСК. На вихідних підопічні американця Джессі Марша познущалися над «Санкт-Пельтеном», перегравши його з рахунком 8:2, хоча до цього «бики» поступилися «Штурму» і зіграли внічию з «Рапідом».

Антуан Бернед, Патсон Дака і Масая Окугава - так виглядає список травмованих футболістів «Зальцбурга». Всі інші гравці в строю і рвуться в бій.

Історія зустрічей

21 жовтня відбувся перший офіційний поєдинок команд. Тоді в рамках 1-го туру групового етапу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу суперники розписали мирову 2:2. На голи Домініка Собослаі і Златко Юнузовича «залізничники» відповіли точними ударами Едера і Віталія Лісаковича.

Орієнтовні склади:

«Локомотив»: Гільєрме, Рибус, Муріло, Чорлука, Живоглядов, Ігнатьєв, Куликов, Крихов'як, Камано, Магкеєв, Зе Луїш.

«Зальцбург»: Станкович, Ульмер, Вебер, Рамальо, Крістенсен, Мвепу, Камара, Юнузовіч, Собослаі, Беріша, Койта.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку буде зафіксована результативна нічия і ставимо Х з Betandyou.

1 грудня, вівторок

«Локомотив» – «Зальцбург»
Москва. Стадіон «РЖД Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:1

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.