Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
55234
17

15-річний кіберспортсмен звинуватив стрімершу в сексуальних домаганнях

21-річна дівчина надсилала хлопцеві оголені фотографії

15-річний кіберспортсмен звинуватив стрімершу в сексуальних домаганнях
Twitter. Брітні briloll Ірвін

15-річний професійний гравець в Fortnite Чарлі Maage Сайкс звинуватив стрімершу Брітні briloll Ірвін в сексуальних домаганнях. За його словами, 21-річна дівчина надсилала йому оголені фотографії, а також повідомлення інтимного характеру. Стрімерша не стала заперечувати те, що трапилося.

«Не знаю, з чого почати, але мені порадили викрити briloll. Їй 21 рік, і вона надсилала мені сексуальні зображення і повідомлення протягом останніх трьох тижнів. У мене є відео і фото підтвердження. Вона збирається підписати контракт з організацією. Якщо вона буде заперечувати сказане мною, я надам докази. Не хочу, щоб до цього дійшло, але зроблю, якщо доведеться, адже такі як вона не заслуговують бути на платформі. Для початку я покажу самий незначний уривок листування», - заявив Сайкс.

Maage опублікував в твіттері скріншот, на якому briloll називає його «татком». Після того як підліток надав її поведінку розголосу, стрімерша видалила всі акаунти в соціальних мережах. Активним залишився тільки профіль на Twitch - на канал briloll підписані понад 40 тис. осіб, найчастіше вона стрімить Fortnite. Перед видаленням вона опублікувала свою версію події в TwitLonger.

«Я хочу заявити: я знаю, що мої дії неприйнятні, і тому, що я зробила, немає виправдання. Щиро перепрошую перед усіма. Я не заслуговую контракту з платформою, тому видаляю всі акаунти, залишаю все позаду і йду до лікаря.

Я ніколи не стала б піддавати сексуальному насильству або цікавитися дітьми взагалі, і я ніколи не думала, що з усіх людей я відкриюся саме Чарлі. Через деякий час після нашого спілкування він сам зізнався мені в своїх почуттях. Це викликало шок, і саме тоді я повинна була заблокувати його, але я продовжила спілкування - ініціювала зв'язок, якого не повинно було бути. Я помилилася, я не повинна була зближуватися з ним, мені слід було припинити відкриватися йому, але я була психічно нездорова, а він був єдиною людиною, який була поруч зі мною - як в мережі, так і поза нею», заявила Ірвін.

Раніше в кіберспорті вже був випадок, пов'язаний з домаганнями. Раніше повідомлялося, що дівчина-коментатор змусила до сексу 14-річного кіберспортсмена.

Оцініть матеріал
(449)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру
Кіберспорт | 20 квітня 2024, 06:50 0
Global Esports Tour Rio. Monte поступилися OG і вилетіли з турніру

Українська команда залишила турнір Global Esports Tour Rio

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Ну и зря, что разоблачил. В таком возрасте нужно девочками интересоваться, а не все время задротить. Хотя может пацану мальчики больше нравятся
Владимир Копяк
Что это за спорт такой, что одни половые гиганты там тусуются...
Stelios Komnin
Киберспорт...Какое отношение к спорту имеет игра на ПК и приставках в симуляторы?