Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 28 листопада 2020, 08:08
2920
7

ЗІНЧЕНКО: «Була мета – залишитися у лізі А. Вимагаємо в УЄФА перегравання!»

Півзахисник збірної України прокоментував рішення про техпоразку

| Оновлено 28 листопада 2020, 08:08
2920
7
ЗІНЧЕНКО: «Була мета – залишитися у лізі А. Вимагаємо в УЄФА перегравання!»
YouTube. Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко у бесіді з Владою Седан прокоментував рішення УЄФА про присудження технічної поразки українцям в матчі Ліги націй проти Швейцарії:

«Недотримання медпротокола? Ми навіть в своїх кімнатах в масках знаходилися. Про що мова взагалі? Ми дотримувалися всіх правил, які диктує УЄФА. Чому ми не говоримо, наприклад, яке поле нам надала Швейцарія на ранкове тренування перед матчем? Це навіть не смішно. Ми навіть м'ячі не діставали. Ми тоді провели тренування стандартних положень. Довелося навіть без м'ячів тренуватися.

Поле було як справжній город. Така неповага. Не вірю, що на всю Швейцарію не можна було знайти поле, щоб дати потренуватися збірній України. Це те ж саме, що привезти зараз збірну Швейцарії до Києва і дати їм тренуватися в Радомишлі. І то в Радомишлі набагато краще поле. Це була неповага. Ми були налаштовані грати. Там просто один лише бруд був, це жах. Шевченко відразу сказав: «Хлопці, подивіться, яке відношення до нас, тому вийдіть ввечері і покажіть».

Техпоразка? Емоції були відразу, зараз вже легше. Що я можу казати. Я не маю права щось коментувати, тому що мій коментар можна засунути в одне місце. Мій коментар рішення не змінить. Наша справа – грати на полі. Нехай розбираються, нехай подають апеляцію. Це рішення ні в які рамки не лізе. Повинно все вирішуватися за спортивним принципом, на футбольному полі.

Звичайно, сумно. Але я сподіваюся, що наша асоціація футболу зробить все від себе можливе, щоб виправити цю ситуацію. Я не втрачаю надії, що ми зі Швейцарією зіграємо в березні або травні. Так, у мене була інтуїція щодо такого рішення УЄФА. Було багато розмов навколо, багато хто прогнозував таке рішення. Штаб-квартира УЄФА знаходиться в Швейцарії. Але як може доктор того регіону вирішувати результат гри, я не розумію, як таке можливо. Швейцарська федерація була готова грати, в УЄФА хотіли, щоб матч був зіграний, ми також готові були, а доктор скасував гру.

Група в WhatsApp, де збірна переписується? Нічого там не писали, але потрібно підняти це питання. У групі знаходиться дуже багато людей, всі з федерації, крім Андрія Павелка. Треба підняти це питання, що буде. Вважаю, футболісти повинні бути в курсі, які будуть відбуватися подальші дії. Ми переживаємо за результат. У нас була мета – залишитися в лізі А.

Апеляцію подаватимуть, я читав про це в інтернеті. Але вважаю, що має бути якесь більш глибоке пояснення і прояснення ситуації, як будемо далі рухатися. Або просто опустимо руки і перейдемо в лігу B? Думаю, що нам оголосять найближчим часом, сподіваюся на це.

Найприкріше, що ми виграли два матчі в групі і вилітаємо в Лігу B. А Швейцарія жодного разу не перемогла і залишається в дивізіоні А. Як таке можливо, взагалі незрозуміло! Не думаю, що навіть гравці збірної Швейцарії плескають у долоні. Ми вимагаємо від УЄФА переграти матч зі Швейцарією!»

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zzg77
... и пусть канают! Сосиска, редиска, Навуходоносор!!!
alexderjav
требует он! надо былов матче с немцами не обрезаться, а вытаскивать хотя бы ничью, было бы 7 очков против 3 у швейцарии и вопрос с последним мачтем не имел бы значения.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил