Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2020, 08:09
9572
2

ДЕНИСОВ: «Шахтар абсолютно правий, що не відпускає Тайсона»

Однією з версій причини невдач донецької команди є зміна поколінь

| Оновлено 28 листопада 2020, 08:09
9572
2
ДЕНИСОВ: «Шахтар абсолютно правий, що не відпускає Тайсона»
ФК Шахтар Донецьк. Тайсон

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов у ефірі програми Денисов Time розповів про оновлення складу «Шахтаря»:

«Шахтар» пропустив період, коли потрібно було оновити команду? Якщо ми подивимося на основний склад «Шахтаря» і тих, хто є на заміну, то, по суті, на кожну позицію в донецькій команді є гравець.

Якщо говорити, чому це оновлення не спрацювало, то тут, дійсно, є питання, в цьому разі, не до Каштру. Він як раз той тренер, який почав працювати з резервом «Шахтаря», і ми його побачили. Я думаю, що питання потрібно шукати в попередньому трирічному циклі, коли головним тренером був Паулу Фонсека, і ми його за це критикуємо, що він не працює з найближчим резервом.

На сьогоднішній день це саме та ситуація, візьмемо на прикладі Тайсона. Всі знають, що у нього певна проблема, він хоче залишити клуб до закінчення контракту, «Шахтар», природно, його не відпускає, в чому абсолютно правий. Але в підсумку виходить ситуація, при якій Тайсон грає не так, як він може, а й з іншого боку, стабільності у його дублерів поки що не вистачає.

Я думаю, що ось саме ті три роки, де плавно не вводили молодь до складу, є зараз причиною тієї турбулентністі, яка з'являється в команді. А коли задають питання, що відбувається, однією з версій є, що в «Шахтарі» йде зміна поколінь. А це завжди складний процес, тому що, крім футбольного поля, є ще й роздягальня».

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Мирослав Пецух
Дурной тебя поп крестил:учуял жареное и в кусты...Запомни после тогокак Ахметов выгнал Луческу,он никогда не вернется назад...Если он себя уважает.И вообще шахтеру в этом годуразве что в тройке придется кувыркатся.Мы весной обязательно об этом поговорим...
Роман Порывай
Это гораздо более сложный процесс, потому что кроме поля и раздевалки есть процедурные кабинеты, тренажерный зал, столовая и т. д. ) Почему-то вспомнилась фраза из "Иван Васильевич меняет профессию": " Когда Вы говорите, ощущение, что Вы бредите".