Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 28 листопада 2020, 04:01
5300
7

ДЕНИСОВ: «УЄФА підклав бомбу. Всі тепер знають лайфхак, як виграти матч»

Команду відправили на карантин, вимагаючи за 24 години надіслати іншу команду

| Оновлено 28 листопада 2020, 04:01
5300
7
ДЕНИСОВ: «УЄФА підклав бомбу. Всі тепер знають лайфхак, як виграти матч»
Денисов Time. Олександр Денісов

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов в ефірі програми Денисов Time висловив свою думку про рішення УЄФА про присудження технічної поразки збірній України в матчі Ліги націй проти Швейцарії:

«Все це не викликає ніяких почуттів, крім негативу, неприйняття і відчуття, що об нас просто витерли ноги. Всім тепер відомий лайфхак, як виграти матч. Цей прецедент на блюдечку з блакитною облямівкою підніс УЄФА, вліпивши нам технічну поразку, якої ми точно не заслуговуємо. Ми хотіли грати в футбол, і тут для мене повний дисонанс, де тут fair play. Виходить, що від державних медичних органів залежить якщо не все, то як мінімум перемога в одному конкретному матчі. Команда приїжджає в іншу країну, кілька тестів виявляються навіть помилковими. Проте команду відправляють на карантин, вимагаючи за 24 години надіслати іншу команду.

У кого зі збірних є «інша» команда? Все це виглядає безглуздо і нерозумно. Але ми втрачаємо три очки, втрачаючи місце в зоні А, де залишається Швейцарія, яка не виграла жодного матчу і яка не обіграла нас на футбольному полі. Вона отримала вітальну листівку з УЄФА з перемогою над збірною України і продовженням життя в лізі А.

Зараз існує безліч різних версій. Одні вважають, що мала місце бути адміністративна помилка з боку УАФ. Інші вважають сирим нинішній регламент під час «ковіду», треті вважають це змовою швейцарської сторони. Я б назвав ще четвертий пункт: коли УЄФА говорить про «Respect» і «Equal Game», я ніколи не вірю і ніколи не повірю в те, що так само могли обійтися зі збірною Іспанії або Німеччині. Я вважаю, що це в чистому вигляді дискримінація.

Цією історією УЄФА підкладає велику бомбу під всю подальшу історію з «ковідом». Ми розуміємо, що «ковід» не закінчиться завтра, які будуть наслідки. Але те, що це кейс нечистим на руку людям в певній ситуації, і ми можемо отримати величезну кількість конфліктів і скандалів, коли ми забудемо про футбол. Це ще історія зі Швейцарією, де немає ніяких напружених дипломатичних відносин. Можна тільки уявити, якби вся ця ситуація була проти Росії, а не Швейцарії. Був би очевидний контекст, що це закулісна гра, і регламент тут ні до чого».

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maslyaspor
Один з тих моментів коли якийсь гівнюк каже тобі що 2+2=4 і ти не можеш йому заперечити, хоча ця людина як на мене створена для роботи з гімном .
DKTheBest2
Так треба дрюкнути рецептом від УЄФА Реал і тоді Шахтар може вийти в плей-офф ЛЧ.
Я на повному серйозі. Чому ні?
Александр Науменко
Коли розумієш, мовчання-золотою
zelia73
пан членисов--об сбу вытерло ноги не компетентное руководство уафа--и вы глашатые этого руководства-=-а страдает народ украины--а вы в египтах и ещё где-то
Kevko
Фокус внимания должен быть наведен на юридические правила УЕФА для короновирусного периода. Выполнили их - одна ситуация, не выполнили - другая. И все знают: оправданием менеджменту за невыполнение правил не может быть то, что эти менеджеры считают правила несовершенными или неправильными
zelia73
тебе типа журналисту знать--уефа подчиняется--законам швейцарии--и если сбу закрыли на карантин--значит карантин--а не понты даунецкие
Андрей Гинов
Почему Денисов говорит слова "причем тут регламент"!? Он что вообще головой поехал!? А чему должны все подчиняться как не регламенту? Почему сборная нарушила этот регламент и кто в этом виноват?