Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 листопада 2020, 16:21
1769
0

Аталанта - Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Клуб з Бергамо постарається перервати серію без перемог

| Оновлено 28 листопада 2020, 16:21
1769
0
Аталанта - Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

В рамках 9-го туру чемпіонату Італії зійдуться лицем до лиця футболісти «Аталанти» і «Верони». Чи зможуть гравці «богині» знову повернутися на стежку перемог?

«Аталанта»

Явним фаворитом в цій грі є «Аталанта», якій букмекери пророкують перемогу з різницею більш ніж в один гол. Після восьми турів у неї 14 набраних очок і вона ділить шосте місце з «Наполі» і «Лаціо».

Минулого тижня команда з Бергамо зіграла внічию 0:0 в гостях у «Спеції». Це була її друга поспіль нічия. Вона не програє в трьох поспіль зустрічах, але і перемогла всього один раз за п'ять останніх поєдинків. Для порівняння, перед цим «Аталанта» виграла три поспіль зустрічі, забиваючи щоразу більше трьох голів. На своєму полі вона після серії з семи перемог змогла виграти лише в одному з чотирьох останніх матчів.

«Верона»

На два очки і дві позиції в турнірній таблиці відстає «Верона» від «Аталанти». За «мастифами» вже три перемоги і на одну менше поразок. До речі, поразкою від «Сассуоло» завершився попередній тур нинішнього чемпіонату, поступилися гравці з рахунком 0:2, так і не забивши супернику бодай гол престижу.

Дуже довгим і напруженим вийшло протистояння підопічних Івана Юрича з гравцями «Венеції» в Кубку Італії. Забили самі два голи, дозволили супернику буквально на останніх хвилинах відігратися, потім ще по м'ячу один одному закотили в доданий час. Остаточно переможець був виявлений лише після серії пенальті. Поєдинок завершився з рахунком 4:3 на користь «Верони».

Особисті зустрічі

У минулому сезоні в двох матчах проти «Верони» «Аталанта» набрала чотири очки, перемігши з рахунком 3:2 вдома і зігравши внічию 1:1 на виїзді. За чотири останні поєдинки протистояння вона не зазнала жодної поразки і виграла три зустрічі.

Кадрові втрати команд

Травми: Депаолі (м'язова травма), Кальдара (сухожилля), Маліновський (хвороба), Пашаліч (травма), Шутало (травма) - усі «Аталанта».

Руегг (м'язове ушкодження), Бенассі (травма литкового м'яза), Вієра (коліно), Гюнтер (коліно), Калинич (м'язове ушкодження), Лазович (хвороба), Ловато (травма), Фавіллі (м'язове ушкодження) - усі «Верона».

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в даній зустрічі буде багато голів, тому пропонуємо ставити на перемогу господарів і ТБ 2,5 від Parimatch за 1,60.
 

 

28 листопада, субота

Аталанта - Верона
Бергамо. «Атлеті Адзуррі». Початок - 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,37
  • 5,00
  • 8,22
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 21 червня 2024, 22:21 4
Уже воїни, але ще не герої

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко – про першу перемогу України на Євро-2024

Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Словаччина – Україна
Футбол | 21 червня 2024, 06:23 1
Де дивитись онлайн матч Євро-2024 Словаччина – Україна

21 червня о 16:00 у Дюссельдорфі відбудеться матч 2-го туру Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.