Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2020, 14:01
1256
0

Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Безпрограшна серія у господарів і відсутність перемог у гостей

| Оновлено 28 листопада 2020, 14:01
1256
0
Олександрія – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У суботу, 28 листопада, львівський «Рух» в гостях гратиме проти «Олександрії», яку тренує колишній гравець і головний тренер львівських «Карпат» Володимир Шаран. І це буде дебютна гра в історії зустрічей суперників.

Львівський клуб, як і «Інгулець», ще не перемагав у поточному чемпіонаті. При цьому нічийний серіал підопічних Івана Федика триває вже три тури поспіль. В останній грі проти «Маріуполя» гравці «Руху» створили чимало гольових моментів, але реалізувати їх так і не зуміли. За словами гравців та тренерів «жовто-чорних» у суботу на КСК «Ніка» буде важкий для «Руху» поєдинок.

Ось передматчева думка одного з тренерів львівського клубу Олександра Грицая: «Ми прекрасно розуміємо, яка важка гра на нас чекає. «Олександрія» проповідує силовий футбол, тому постаралися підготувати хлопців до цього. Зрештою, все покаже гра. Хотів би подякувати нашим вболівальникам, які продовжують вірити в нас, адже ми молодий клуб, який лише освоюється в УПЛ. Деякі наші гравці взагалі не мали досвіду виступів у Прем’єр-Лізі. «Олександрія» – це міцна команда, яка добре грає при стандартних положеннях. Ми розуміємо, що мало забиваємо, втім, нам вдається створювати небезпечні моменти. За цей тиждень відпрацьовували гру на завершальній стадії, тому з Божою поміччю, надіємось, нас прорве».

«Олександрія» Володимира Шарана на своєму полі не знає гіркоти поразок чотири матчі поспіль – три перемоги та нічия. У минулому турі олександрійці на полі «Шахтаря» зуміли зіграти внічию, відібравши важливі два очки для діючого чемпіона країни. Загалом команда з Кіровоградської області вже понад місяць не знає поразок в УПЛ. Востаннє «містяни» не набирали очок в чемпіонаті ще 24 жовтня у гостьовому матчі з «Динамо». Цього разу, «Олександрія» може зазнати 100-ї поразки в чемпіонатах України.

Арбітром матчу призначено досвідченого харківського рефері Анатолія Абдулу, для якого це буде вже 127-а гра в УПЛ. Раніше Абдула провів 11 матчів за участю «Олександрії», яка в чемпіонаті чотири рази перемагала, стільки ж разів грала внічию та тричі зазнавала поразок. Матч за участю «Руху» Абдула проведе в УПЛ вперше.
Орієнтовні склади:

«Олександрія»:  Білик, Пашаєв, Мельник, Бабогло, Лучкевич, Вантух, Ковалець, Третьяков, Гречишкін, Банада, Сітало.

«Рух»: Бандура, Гагун, Білий, Парамонов, Мисик, Мартинюк, Федорчук, Б.Бойчук, Русин, Климчук, Кондраков.

 
  • 1.59
  • 3.84
  • 6.2
Зробити ставку
 
  • 1.58
  • 4.20
  • 5.50
Зробити ставку
 
  • 1.57
  • 3.85
  • 6.40
Зробити ставку

28 листопада, субота

«Олександрія» — «Рух»
Олександрія. КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.