Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 28 листопада 2020, 16:22
1053
0

ПСЖ - Бордо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Парижанам треба реабілітуватися за поразку у попередньому турі

| Оновлено 28 листопада 2020, 16:22
1053
0
ПСЖ - Бордо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Twitter

У суботу, 28-го листопада, в Парижі на стадіоні «Парк-де-Пренс» відбудеться поєдинок 12-го туру французької Ліги 1, в якому «ПСЖ» прийме «Бордо».

«ПСЖ»

Парижани в статусі діючих чемпіонів країни на разі лідирують в таблиці національного чемпіонату, чим підтверджують свої повноваження. У 11-ти зіграних поєдинках команда Томаса Тухеля здобула 8 перемог та три рази програла. Сезон «ПСЖ» розпочав з двох невдач: спочатку на виїзді здобув 0:1 від «Ланса», а потім на своєму полі у справжній «рубці» з п'ятьма вилученнями на останніх хвилинах програв з таким же результатом «Марселю».

Привести підопічних до тями Тухель зміг 16 вересня, коли у перенесеному матчі 1-го туру в рідних стінах був переможений «Мец» - знову 1:0. З того часу команда видала серію з восьми теперішніх перемог, здолавши потім по черзі «Ніццу» (3:0 у гостях), «Реймс» (2:0 у гостях), «Анжер» (6:1 вдома), «Ним» ( 4:0 у гостях), «Діжон» (4:0 вдома), «Нант» (3:0 у гостях) та «Ренн» (3:0 вдома). Неважко помітити, що ця переможна серія відбулася із загальним рахунком 26:1. Вражає! Втім, у останньому на сьогодні турі «ПСЖ» відправився у гості до «Монако», та зазнав там третьої невдачі в чемпіонаті - 2:3.

Мабуть, не зайвим буде зауважити, що паралельно із боротьбою в Лізі 1 «ПСЖ» намагається подолати групову стадію Ліги чемпіонів, і виглядає в ній не так переконливо, як у чемпіонаті. У 1-му турі він програв вдома «Манчестер Юнайтед» (1:2), потім на виїзді здолав «Істанбул Башакшехір» (2:0), але після знову у гостях поступився «РБ Лейпциг» (1:2), проте у домашній грі з «биками» реабілітувався - 1:0. Як наслідок, команда Тухеля у квартеті Н займає друге місце, маючи в активі 6 очок.

«ПСЖ» у грі не допоможуть травмовані Ікарді, Дракслер, Кере, Діалло та Бернат.

«Бордо»

Команда 66-річного французького тренера Жан-Луї Гассе у таблиці чемпіонату Франції тримається гранично скромно - вона 12-а з «уловом» у 15 очок за результатами 11 зустрічей. По 4 рази вона виграла та програла, тричі задовольнилася нічиєю. Цікаво, що на виїзді у п'яти поєдинках «Бордо» взяв 6 очок, а в шести домашніх зустрічах - 9-ть.

Сезон «жирондинці» відкрили дуже мляво. У п'яти стартових іграх вони здобули лише одну перемогу («Анжер» - 2:0 у гостях), тричі зіграли внічию, та один раз програли  «Лансу» - 1:2 у гостях). Лише після цього справи у команди стали йти трохи веселіше. Та й то - відносно. У підсумку в шести наступних поєдинках «Бордо» тричі переміг, та три рази програв. Підопічних Гассе засмутили «Марсель» (1:3 на виїзді), «Монако» (0:4 на виїзді) та «Монпельє» (0:2 вдома), а обіграв «Бордо» «Діжон» (3:0 вдома), «Ним» (2:0 вдома) та «Ренн» (1:0 у гостях).

Наразі у лазареті у «Бордо» знаходяться Мешер та Ві Чо Хван.

Історія зустрічей

У рамках національного чемпіонату суперники провели між собою 52 матчі. У 21-й зустрічі перемогу святкували парижани, у 17-ти - «жирондинці», 14 поєдинків завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 «ПСЖ» здобув над «Бордо» дві перемоги: 1:0 на виїзді та 4:3 - вдома.

Орієнтовні склади:

«ПСЖ»: Навас, Дагба, Маркіньос, Кімпембе, Курзава, Верратті, Перейра, Рафінья, Сарабія, Неймар, Кін.

«Бордо»: Костіль, Сабалі, Косельні, Кватенг, Отавіо, Башич, Калу, Бен-Арфа, Заркан, Маджа.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.22 по лінії Parimatch.

28 листопада, субота

«ПСЖ» - «Бордо»
Париж. Стадіон «Парк-де-Пренс». Початок – о 22:00
Пряма ТБ-трансляція – «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1,22
  • 7
  • 13
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 15
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 14
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.