Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 28 листопада 2020, 17:11
663
0

Штутгарт - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Шваби» спробують стримати мюнхенців, які одноосібно лідирують

| Оновлено 28 листопада 2020, 17:11
663
0
Штутгарт - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Kicker

У суботу, 28-го листопада, в Штутгарті на стадіоні «Мерседес-Бенц Арена» відбудеться поєдинок 9-го туру німецької Бундесліги, в якому «Штутгарт» прийме «Баварію».

«Штутгарт»

Команда Пеллегріно Матараццо в останніх турах починає глибоко грузнути в середині турнірного пелотону. На разі вона займає 8 місце, маючи в активі 11 очок після 8-ми проведених матчів. Втім, показники у «швабів» аж ніяк не посередні - вони мають у пасиві лише одну поразку (стільки, наприклад, і у лідируючої «Баварії»), але в активі у них значиться тільки дві перемоги, а ще п'ять м'ячів були завершені внічию.

Миролюбність - непогано, але перемоги - краще. Зараз «Штутгарт» йде на нічийній серії відразу з чотирьох зустрічей. «Кельн» (1:1 вдома), «Шальке» (1:1 у гостях), «Айнтрахт» (2:2 вдома) та «Хоффенхайм» (3:3 у гостях) - не у всіх цих поєдинках «автозаводці» брали те, на що реально заслуговували. Скажімо, у крайній грі із «сільськими» вони відскочили лише завдяки голу Кемпфа у компенсований час, а з франкфуртцями вели у рахунку 2:0, але переможний результат не втримали. Загалом, «швабів» пристойно штормить, тому вони і знаходяться не у групі лідерів, а позаду неї. Але все ж варто згадати, що вони востаннє були повалені аж 19 вересня, коли вдома програли «Фрайбургу» - 2:3.

Якщо вірити неофіційній інформації, то в майбутньому поєдинку Матараццо не зможе задіяти Авуджа, Молу, Сіссе, Томмі та Аль-Гаддіуї.

«Баварія»

Підопічні Ханса-Дітера Фліка очолюють гонку у чемпіонаті Німеччини, і щось підказує, що вони абсолютно не проти почати нарощування свого гандикапу. Зараз їхній відрив від дортмундської «Боруссії», що йде на другій позиції, становить одне очко. Зауважимо, що мюнхенці вже вирішили свою головну турнірну задачу у групі Ліги чемпіонів - пробилися достроково до плей-оф, а тому - можуть повністю переключитися на національні турніри. Втім, путівка із квартету була «Баварією» завойована лише минулого мід-віку, тому на майбутній матч ще можливі варіанти щодо оптимальної готовності колективу.

Баварці у чемпіонаті Німеччини на сьогодні йдуть без невдач уже в шести турах. Нагадаємо, в сезон вони вкотилися перемогою 8:0 над «Шальке», а потім отримали 1:4 на полі «Хоффенхайма». Ну, а далі команду було не зупинити - «Герта» (4:3 вдома), «Армінія» (4:1 у гостях), «Айнтрахт» (5:0 вдома), «Кельн» (2:1 у гостях) та «Боруссія» Дортмунд (3:2 в гостях). Тільки в крайньому на сьогодні турі на підопічних Фліка якусь управу зміг знайти «Вердер» - 1:1 на полі «Альянц-Арени».

У Фліка зараз зберігається неможливість використання всіх наявних у команді гравців. Як і раніше травмовані Девіс, Толіссо, Кімміх, Зюле, а також Сарр та Тіллман.

Історія зустрічей

У чемпіонаті Німеччини команди провели між собою 60 матчів. У 11 поєдинках переміг «Штутгарт», у 40 - «Баварія». У дев'яти зустрічах команди виявити сильнішого не змогли.

Свої останні очні поєдинки суперники провели у сезоні-2018/2019, за підсумками якого «шваби», нагадаємо, вирушили до другої Бундесліги, а «Баварія» вчергове стала чемпіоном країни. Тоді мюнхенці двічі виграли у «Штутгарта» - 3:0 у гостях та 4:1 вдома.

Орієнтовні склади:

«Штутгарт»: Кобель, Кемпф, Мавропанос, Антон, Вамангітука, Ендо, Мангаля, Соса, Кастро, Дідаві, Каладжіч.

«Баварія»: Нойер, Ернандес, Алаба, Боатенг, Павар, Горецька, Мартінес, Сане, Мюллер, Гнабрі, Левандовскі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості,  а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.30 по лінії Parimatch 

28 листопада, субота

«Штутгарт» – «Баварія»
Штутгарт. Стадіон «Мерседес-Бенц Арена». Почток - о 16:30
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 8,27
  • 6,81
  • 1,30
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.