Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
2363
0

САЛЕНКО: «У Зорі з'явився шанс в Лізі Європи. Треба зберегти віру в успіх»

Фахівець відзначив перемогу луганської команди над АЕКом

САЛЕНКО: «У Зорі з'явився шанс в Лізі Європи. Треба зберегти віру в успіх»
Футбол 1/2/3

Відомий у минулому футболіст Олег Саленко прокоментував перемогу луганської «Зорі» над грецьким АЕКом (3:0) в четвертому турі групового раунду Ліги Європи.

«У «Зорі» був час, щоб спокійно підготуватися до цієї гри. Якщо я не помиляюся, цілих 18 днів команда Віктора Скрипника відновлювалася, розмірено тренувалася і вивчала теорію. Раніше такий тривалий простій міг зіграти з командою злий жарт, але зараз, у період коронавірусу, все по-іншому.

Шахов, звичайно, допоміг своїм... Тобто, «Зорі», я маю на увазі. Пішов він дуже невчасно для АЕКа, і нерозумно, до того ж. Вдесятьох афінській команді непросто диктувати супернику свою волю - не той калібр. В останні 20 хвилин стало помітно, що фізично «Зоря» перевершує господарів поля.

Команда Скрипника відчула, що фізично перевершує господарів поля. АЕК навіть моментів гольових толком створити не міг. А епізод з пенальті якщо згадати... Гравець афінян збиває опонента, хоча на підстрахуванні поруч - товариш по команді. Що сказати, «Зоря» класно використовувала паузу на матчі збірних, добре перезарядивши батарейки. Хоча, потрібно пам'ятати, попереду знову складний і насичений матчами період.

Вони молодці командно! Громов, звичайно, себе проявив, коли рахунок відкрив. Поліз на м'яч до кінця і забити зумів. А так, відпрацювали всі у «Зорі» по-повній.

Вважаю, що у команди Віктора Скрипника з'явився шанс. Треба зберегти цей настрій, свіжість (хто його знає, може, завдяки коронавірусу, ще одна пауза з'явиться), і віру в успіх. А далі, чим чорт не жартує. До речі, треба подякувати «Зорю» за перемогу - для всієї України це просто бальзам на душу після поразок в Лізі чемпіонів «Динамо» і «Шахтаря», - сказав Саленко.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.