Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 26 листопада 2020, 22:55
910
3

Хімік став третім українським клубом, який вибув з єврокубків

Підопічні Євгена Ніколаєва програли і другий матч 1/16 фінала Кубка ЄКВ

| Оновлено 26 листопада 2020, 22:55
910
3
Хімік став третім українським клубом, який вибув з єврокубків
CEV

Напередодні ми повідомляли про те, що волейболістки СК «Прометей» з Кам'янського, поступившись в матчі-відповіді румунському клубу «Тирговіште» 0:3, вибули з розіграшу Кубку ЄКВ з волейболу. Трохи раніше така ж доля в чоловічому Кубку Виклику спіткала і львівський «Барком-Кажани». І ось тепер до них додався ще й южненський «Хімік».

Вже після першого поєдинку 1/16 фіналу Кубку ЄКВ з турецьким «Галатасараєм», який  проходив в Україні і завершився перемогою гостей з рахунком 0:3, було зрозуміло, що шансів у підопічних Євгена Ніколаєва пройти суперника зовсім небагато. Але, треба віддати належне волейболісткам «Хіміка», сьогодні вони намагалися нав'язати боротьбу досвідченішим суперницям і після двох сетів рахунок був рівним 1:1. Спочатку сет виграли господарі майданчика 25:21, а потім українки 22:25.

В наступних двох партіях гра також була рівною, але трохи сильнішою виявилася турецька команда. Причому, якщо третій сет завершився з рахунком 25:20 на користь «Галатасарая», то в четвертому відрізку матчу місцеві гравці виграли тільки з мінімальною перевагою 27:25.

У Стамбулі «Хімік» виступав в такому складі: Дар’я Степанівська (набрала 1 очко), Джасмін Снід (5), Ганна Кириченко (8), Юлія Бойко (23), Катерина Фролова (11), Ольга Скрипак (4), Христина Нэмцева , Аніта Сингх (обидві - ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Тайнара Еммель Рошу (6), Анастасія Маєвська (4), Євгенія Хобер (3), Юлія Микитюк (0), Дар'я Велікоконь (0).

Кубок ЄКВ. Сезон 2020-2021 рр.
Жінки. 1/16 фіналу. Другий матч
Стамбул, Турція)
«Галатасарай» (Стамбул, Туреччина) - «Хімік» (Южний, Україна)

3:1 (25:21, 22:25 25:20, 27:25)
Перший матч - 3:0

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Ну і нахєра ці легіонерки, які нічим не можуть допомогти команді???
rugby1970
"Химик" выступил на своем реальном уровне. Конечно, хотелось, чтобы прыгнули чуток выше головы, но... Спасибо, девчонки! Отдельно - низкий поклон Юлечке Бойко, Кристинке, Даше Степановской! Всем, всем, всем!!! В отличии от "Прометея", вы - КОМАНДА!
bas9
По другому и быть не могло.