Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 26 листопада 2020, 02:58
796
2

Волейболістки СК Прометей вибули з Кубку ЄКВ

І в другому матчі з румунським клубом «Тирговіште» українки зазнали поразки

| Оновлено 26 листопада 2020, 02:58
796
2
Волейболістки СК Прометей вибули з Кубку ЄКВ
СК Прометей

Сьогодні в румунському місті Тирговіште відбувся повторний поєдинок 1/16 фіналу жіночого Кубку ЄКВ з волейболу, в якому зустрічалися місцевий однойменний клуб і СК «Прометей» з Кам'янського. З огляду на те, що в першій грі на своєму майданчику українська команда програла з рахунком 1:3, для виходу до наступного етапу турніру їй треба було обов'язково перемагати.

На жаль, але зробити цього не вдалося. Хоча всі три партії пройшли у рівній і запеклій боротьбі, наприкінці кожного з сету краще виглядали румунські волейболістки і саме вони виявились сильнішими - 25:23, 25:23 і 25:20.

СК «Прометей» виступав в такому складі: Катерина Дудник (набрала 9 очок), Марина Мазенко (6), Анастасія Крайдуба (16), Катерина Сильченкова (9), Діана Мелюшкіна (10), Лора Кітіпова (2), Шара Ванегас (ліберо) - стартовий. На заміну виходили: Алла Політанська (0), Діана Франкевич (0).

Кубок ЄКВ. Сезон 2020-2021 рр.
Жінки. 1/16 фіналу. Другий матч
Тирговіште (Румунія)
«Тирговіште» (Тирговіште, Румунія) - СК «Прометей» (Кам'янське, Україна)

3:0 (25:23, 25:23, 25:20)
Перший матч - 3:1

Таким чином, румунки вийшли до 1/8 фіналу, а щодо СК «Прометей», то нинішній євросезон для нього вийшов відверто провальним. Спершу команда з Кам'янського ще під керівництвом Андрія Романовича вибула з кваліфікації до Ліги чемпіонів, програвши обидва матчі іншому українському клубу «Хіміку» з Южного 1:3 і 0:3, а тепер, коли головним тренером став болгарський фахівець Іван Петков, зазнала двох поразок з таким результатом від румунського «Тирговіште».

До речі, стосовно «Хіміка», то свій матч-відповідь 1/16 фіналу Кубка ЄКВ з турецький «Галатасараєм» він проведе завтра у четвер, 26 листопада, на виїзді. У першій зустрічі у себе вдома українки поступились 0:3.

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відбулися перші півфінальні матчі чоловічої Суперліги
Волейбол | 28 березня 2024, 22:20 0
Відбулися перші півфінальні матчі чоловічої Суперліги

Успіху досягли волейболісти «Прометея» та «Епіцентру-Подоляни»

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу
Бокс | 29 березня 2024, 01:57 0
Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу

Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона перед боєм проти Олександра Усика

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bas9
Результат попытки играть в еврокубках - закономерен. Во-первых, такие "соревнования", как игры в "Суперлиге" (а название-то какое, с никчемным содержимым), с мусорными по мастерству командами, только разваливают хорошие команды. Во-вторых, развал тренировочной работы физруками-тренерами, скорей всего из-за низкой требовательности. Понятно, что у нас есть только две волейбольные команды чуть выше школьного уровня - Химик и Прометей, но, посмотрите их игру. Передвижения как в замедленной съемке, лишний вес, защиты нет совсем, потому как надо падать или приседать, первого темпа нет, комбинаций нет, ведение игры предсказуемо. Прямо - священные коровы а не игроки!
rugby1970
Для "Прометея" в Европе всё закончилось... Искренне жаль... С соперником им повезло. У "Прометея" - и характер есть, и техника, и игроки хорошие, и тренеры - не дураки, а КОМАНДЫ - НЕТ!