Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 листопада 2020, 19:45
1768
0

Реал Мадрид - Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Команда Зінедіна Зідана в гонитві за лідерами

| Оновлено 28 листопада 2020, 19:45
1768
0
Реал Мадрид - Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
sportskeeda.com

У суботу, 28-го листопада, в Мадриді на стадіоні «Альфредо ді Стефано» відбудеться поєдинок одинадцятого туру іспанської Прімери, в якому «Реал» прийме «Алавес».

«Реал» Мадрид

Команда зі столиці Іспанії в цьому сезоні вкрай нестабільна. «Вершкові» йдуть четвертими в чемпіонаті країни з відставанням в шість очок від лідируючого «Реала Сосьєдад». Підопічні Зінедіна Зідана не виграли два останні матчі Примери, крупно програвши «Валенсії» і зігравши внічию з «Вільярреалом». До цього також була поразка від «Кадіса». Все це і вилилося в таке турнірне становище чемпіонів Іспанії. Але, звичайно, ще все попереду і ще багато часу, щоб виправити ситуацію. Особливо враховуючи, що в порівнянні з положенням «Барселони», це ще «квіточки».

У Лізі чемпіонів «Реал» стартував невдало, поступившись «Шахтарю» і зігравши внічию з «Боруссією» з Менхенгладбаха, однак дві перемоги над «Інтером» вивели «королівський клуб» на друге місце і думається, що тепер «вершковим» ніхто не завадить вийти до плей-оф головного європейського кубка.

У «Реала» є кадрові проблеми. До сих пір Зінедін Зідан не зможе розраховувати в цій грі на Серхіо Рамоса, Каріма Бензема, Федеріко Вальверде, Луку Йовіча, Едера Мілітао і Альваро Одріосолу. Істотні втрати, але поєдинок з «Інтером» показав, що і без них «Реал» залишається дуже і дуже сильною командою. Що стосується Андрія Луніна, то український страж воріт, швидше за все, знову опиниться на лаві запасних

«Алавес»

Баскський колектив останнім часом знайшов свою гру, що і вилилося в результат. Після невдалого старту сезону «славні» зараз мають чотирьохматчеву серію без поразок. При цьому, три останні гри команда Пабло Мачина завершила внічию. У підсумку «Алавес» покинув зону вильоту і зараз займає п'ятнадцяту сходинку в турнірній таблиці.

Бургуй, Дель Мораль Гарсія і Пере Понс - так виглядає список гравців «Алавеса», які не зможуть взяти участь у цьому поєдинку.

Здається, що, незважаючи на останні результати команди, «славні» за підсумками сезону боротимуться за виживання.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 32 матчі. Суттєва перевага на боці «Реала», який здобув 26 перемог. «Алавес» виграв у «вершкових» лише чотири рази і ще два поєдинки завершилися внічию. Різниця м'ячів також розгромна - 82:22 на користь мадридців.

Останній раз команди зустрічалися 10 липня. Тоді «Реал» в рідних стінах обіграв «Алавес» з рахунком 2:0. М'ячі забивали Карім Бензема і Марко Асенсіо.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа, Менді, Начо, Варан, Карвахаль, Модріч, Кроос, Каземіро, Лукас, Азар, Маріано.

«Алавес»: Пачеко, Лагуардія, Лежен, Дуарте, Наварро, Хота, Батталья, Пінья, Ріоха, Хоселу, Перес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку впевнену перемогу здобудуть господарі и ставимо П1 от Parimatch.

28 листопада, субота

«Реал» Мадрид – «Алавес»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,35
  • 5,00
  • 9,22
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.