Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 26 листопада 2020, 15:06
2616
2

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Був би я в УАФ, моя реакція була б жорсткою»

Нідерландські колеги Левченка також вважають, що ситуація є абсолютно неправомірною

| Оновлено 26 листопада 2020, 15:06
2616
2
Євген ЛЕВЧЕНКО: «Був би я в УАФ, моя реакція була б жорсткою»
Футбол 1/2/3. Євген Левченко

Колишній гравець збірної України Євген Левченко жорстко відреагував на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА зарахувати збірній України технічну поразку за матч Ліги націй проти Швейцарії, який не був зіграний.
 
«Це великий прецедент. Такі рішення показують, наскільки УЄФА втратив ґрунт під ногами. Така реальність, що нам «менш футбольній країні» доводиться відбиватися від нападок, які зараз відбуваються. Був би я в УАФ, моя реакція була б жорсткою. Потрібно боротися до кінця. Адже якщо цього не відбудеться, такі ж футбольні країни, як ми, будуть від цього страждати.
 
Те, що УЄФА базується в Ньоні... Звичайно ж, найпростіше звалити на те, що вони базуються в одній країні. Але я б це не пов'язував. Мені здається, тут зовсім інша політична гра. Навіть мої нідерландські колеги підтвердили, що в їхньому розумінні ситуація є абсолютно неправомірною», - сказав Левченко.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Українець
А чому б вже зараз УАФ не зробити заяву, що Україна надалі відмовляється грати будь-які матчі з швейцарськими командами (як збірними, так і клубними), у всіх турнірах всіх рівнів? Нехаай УЕФА або "розводить" аж до фіналів при жеребкуванні, або ж зараховує й надалі "технарі", за які не отримуватиме грошей (і часто чималих), бо не буде ані телетрансляцій, ані проданих квитків.
Може тоді апеляційна інстанція буде краще думати? Поважають лише тих, хто здатен кусатися. А "божевільних", яким при цьому начхати на себе, не лише поважають, а ще й побоюються.
zelia73
уже есть реакция--павелка в египте что-то греет