Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 26 листопада 2020, 19:33
4535
4

Екс-гравець Шахтаря: «Найкращі матчі Тайсона, Марлоса, Мораеса позаду»

Спеціаліст висловився про поразку «гірників» «Боруссії»

| Оновлено 26 листопада 2020, 19:33
4535
4
Екс-гравець Шахтаря: «Найкращі матчі Тайсона, Марлоса, Мораеса позаду»
ФК Шахтар. Марлос, Мораес

Екс-гравець «Шахтаря» Ігор Юрченко поділився своїми враженнями про поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів «Боруссія» - «Шахтар», в якому гірники зазнали розгромної поразки - 0:4.

«Думаю, сенсаційна перемога «Шахтаря» над знаменитим «Реалом» на старті групового турніру послужила гірникам погану службу. Про недооцінку «Шахтаря» з боку суперників вже не могло бути й мови. І якщо в наступному поєдинку - з «Інтером» фарт ще допоміг донеччанам не програти, то «Боруссія» особливо не напружуючись, довела чого насправді вартий нинішній «Шахтар».

Найбільше мені не сподобалася приреченість гірників, вони банально не вірили, що можуть дати бій «Боруссії», так сильно тиснули на них 0:6 у першому поєдинку в Києві. До того ж, без вибухового Тайсона, з його нестандартним дриблінгом, прицільним ударом, в рядах «Шахтаря» не знайшлося гравця, здатного взяти на себе роль лідера. Тим більше, що бігаючи підтюпцем складно було чимось здивувати мобільних, заряджених на боротьбу гравців «Боруссії».

Доводиться констатувати, що кращі матчі Тайсона, Марлоса, Патріка, Мораеса на міжнародній арені вже позаду. А коли у Шахтаря »з'явилися проблеми із завершенням атак, то відразу дала знати про себе вразливість їхньої оборони, воротарів. На жаль, в розпал сезону у «Шахтаря» немає часу на капітальний ремонт, тому все більше переконуюся, що перемога над «Реалом» може стати першою і останньою в звітному груповому турнірі Ліги чемпіонів», - сказав Юрченко.

Нагадаємо, що в п'ятому турі групового раунду Ліги чемпіонів «Шахтар» першого грудня буде приймати іспанський «Реал».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andre066
Мудро сказал
Виктор Волков
Куда делась командная скорость Шахтёра? В скорости была сила команды. А сейчас они пешком ходят и желания обострить игру нет.
DKTheBest2
Складається таке враження, що Ахметов охолов до Шахтаря.
bzzzzz
слабые игроки просто, вот и все...
Слишком однообразный состав, надо более разноплановые игроки