Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
3821
9

ФЕДЕЦЬКИЙ - про технар збірній: «Україну просто прибрали, нагадує 90-ті»

Колишній гравець національної команди знає, хто винен

ФЕДЕЦЬКИЙ - про технар збірній: «Україну просто прибрали, нагадує 90-ті»
УАФ. Артем Федецький

Колишній гравець збірної України Артем Федецький прокоментував рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА зарахувати збірній України технічну поразку за матч Ліги націй проти Швейцарії.
 
«Насправді, я шокований таким рішенням. Нагадує якісь 90-ті. Просто прибрали України з квартету найсильніших збірних. Тим більше, ми пам'ятаємо висловлювання Андрія Шевченка, що у збірної є достатня кількість футболістів. Це рішення - це закулісні ігри. Мені цікаво, як би вирішувалася доля матчу, якби грали збірні Іспанії або Німеччини. І яке рішення вони б прийняли. Потрібно однозначно подавати апеляцію. Матч повинен бути зіграний, все повинно вирішувати за спортивним принципом.
 
Штаб-квартира УЄФА де знаходиться? У Швейцарії, так? Ось тому такі рішення і приймаються, все сходиться. Не потрібно бути Шерлоком Холмсом чи доктором Ватсоном, щоб зрозуміти, звідки ростуть ноги. Прийняли вигідне для Швейцарії рішення. Я впевнений, що вони нашу збірну не обіграли б. Наша команда зараз входить в топ-когорту найсильніших збірних світу. Тому вони вирішили зайвий раз не ризикувати і скористатися нехорошим пунктом. Якби вина була на нашій команді... А так, прецеденту немає. Тут ситуація форс-мажорна і УЄФА не повинен був приймати таке неправильне рішення», - сказав Федецький.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього
Футбол | 19 квітня 2024, 19:52 3
Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього

Українцю найближчим часом треба визначитись з майбутнім

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Максим Українець
А чому б вже зараз УАФ не зробити заяву, що Україна надалі відмовляється грати будь-які матчі з швейцарськими командами (як збірними, так і клубними), у всіх турнірах всіх рівнів? Нехаай УЕФА або "розводить" аж до фіналів при жеребкуванні, або ж зараховує й надалі "технарі", за які не отримуватиме грошей (і часто чималих), бо не буде ані телетрансляцій, ані проданих квитків.
Може тоді апеляційна інстанція буде краще думати? Поважають лише тих, хто здатен кусатися. А "божевільних", яким при цьому начхати на себе, не лише поважають, а ще й побоюються.
DKTheBest2
Тільки-но зайшов на сайт УЄФА і нічого там ще не має. Таблиця все ще з п'ятьма матчами і у Швейцарії (на останньому місці) і Україна третя з п'ятьма матчами.
І про рішення УЄФА про тезнарь ні слова.
Владимир Копяк
P.S. Когда спешишь, выскакивают и ошибки. Конечно не 2010 членов стран ФИФА, а 210.
zelia73
федя--спроси у павелки--а потом излогай буквы--ты или сабо 2 или то таке 2