Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 26 листопада 2020, 16:33
6608
21

АНДРІЮК: «Павелко зустрів таку поразку збірної на єгипетському курорті»

Відомий журналіст - про технар від швейцарців і дії УАФ

| Оновлено 26 листопада 2020, 16:33
6608
21
АНДРІЮК: «Павелко зустрів таку поразку збірної на єгипетському курорті»
Sport.ua. Костянтин Андріюк

Відомий український журналіст Костянтин Андріюк прокоментував рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА зарахувати збірній України технічну поразку за матч Ліги націй проти Швейцарії.
 
«Чому збірній України з футболу впаяли технічну поразку і найголовніше - хто в цьому винен? Викладу свої думки, оскільки стежив за цією історією з самого початку!
 
Коли гравців викликають до збірної офіційним листом, його підписує топ-чиновник національної федерації. Таким чином, якщо в клубі спалах коронавірусу, саме федерація несе відповідальність за те, чи привезуть гравці цього клубу ковід в національну збірну і заразять ним інших! І всіх цих складнощів, на мою думку, можна уникнути простим рішенням: УАФ повинна була б не викликати гравців з клубів, де були зафіксовані спалахи коронавірусу! І все!
 
Спочатку вірус у нас виявили напередодні матчу в Німеччині. А потім... збірна України приїхала до Швейцарії з букетом інфікованих гравців і тим самим сама віддала швейцарській владі і її медикам пас. Зауважте, на карантин посадили саме збірну України, а не Швейцарії. Переносити матч і перегравати УЄФА не могла і не збиралася. Ні дат, ні вікон, а є суцільні коронавірусні ризики.
 
Так, швейцарський санітарний лікар теоретично міг зобов'язати українців ще раз здати тести, перевірити, чи набереться 13 гравців, і вирішити долю гри на полі. Але ключове слово тут - «міг»! Тому що наша федерація створила всі умови для того, щоб швейцарці скористалися таким шансом! Грала в російську рулетку з вірусом і... доигралась.
 
Хто постраждав? Звичайно, футболісти, які були готові грати і постраждали в турнірному плані. Звичайно, вболівальники, яких позбавили футболу! Але що цікаво! На сам УЄФА мало хто киває! Наші вболівальники звинувачують виключно швейцарців. Хоча запитати треба якраз з української національної федерації! І її президента - Андрія Павелка!
 
Але, почекайте! Майнула інфа, що він зустрів таку поразку своєї збірної.... на відпочинку! Перевірив інфу, все правда! Андрій Павелко зараз на єгипетському курорті, в Шарм-ель-Шейху, куди він вилетів, ще за чотири дні до цього рішення. З теплого пляжу, очевидно, такі новини сприймаються значно простіше.
 
А ви очікували, що за вашу збірну буде боротися в УЄФА член її Виконкому та лобіювати там інтереси своєї команди? Наївні!», - написав Андріюк у фейсбуці.

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: витік інформації про преміальні став для ЛНЗ несподіванкою
Футбол | 28 березня 2024, 23:23 1
Журналіст: витік інформації про преміальні став для ЛНЗ несподіванкою

У черкаському клубі не очікували, що ця інформація так зацікавить пресу

ФОТО. Юний хавбек українського походження тренується з основою МЮ
Футбол | 28 березня 2024, 21:15 4
ФОТО. Юний хавбек українського походження тренується з основою МЮ

Закері Бауманн взяв участь у тренуванні першої команди

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ёкарный Бабай
Мразь
Владимир Копяк
У меня такое чувство, что игроки нашей сборной играли и с немцами, и с Испанией, и товарняк с Польшей уже будучи инфицированными. И об этом знали все - от руководства сборной до функционеров УАФ. Думали, что и со швейцарцами проканает, но не получилось... И павелка со своей необразованной шоблой, прекрасно понимает, что шансов в УАФ доказать что-либо в этой ситуации - практически невозможно. Юристы УАФ? Не смешите мои тапочки... Они Регламент соревнований не могут правильно составить, а тут такие хитросплетения нагрянули на их голову.... А все эти понты с подачей аппеляций на решения КДК УЕФА - не более чем блеф, какие они там не отмороженные, но понимают, что шансы выиграть дело у УЕФА равны нулю в кубе. Так что павелка со товарищи могут продолжать греть задницы на египетских пляжах, ведь скоро может так случиться, что на несколько лет можна будет забыть о таком отдыхе, и поменять место жительства на казенный дом в окресностях славного города Житомира...
я подтираюсь швейцарским флагом!
Не иначе, как в УЕФА дали Павелко возможность уединится с кубком Лиги Наций на 4 дня на курорте, чтобы не мешал решить все вопросы по матчу и впаять технарь. ПОЗОР!
Oxrannik.ua
Вообще то с верху сайта есть иконка переключения языка сайта или вы слепые???
zelia73
жизнь удалась--а сбу--то таке
Odin
Всегда интересовала мотивация редакторов или журналистов вот в такой подаче новости. Взять текст с ФБ Андриюка, но перед публикацией угробить кучу времени на перевод текста с украинского на русский язык... наверное спорт.юа очень переживает за притесненных русскоязычных и волнуется, что мы не поймём если подать новость в оригинале(((
maxno
Знаток футбола Украины у который пиар на первом месте
wojsergivan
Украинский футбол умер вместе с ссср по поводу тестов министр подделывает тест о чем речь о недоноске павелко - смешно
Tasha19
А де докази того, що Павелко дійсно на відпочинку????
Богдан Саженко
а Що може павелдко проти всієй Європи?андріюк зробив би більшє?людина яка постьітйно капає проти павелко _в нього напевно анахронізм проти нього.Укроаїну просто з моста простьо так не викинули з групи А .ЇЇхвворобу терпіли дуже багато і закривали очи і з німцями і ДК і Шахтаря і проти Польщі і проти німців ,А ковід тільки продовжував маневрувати у складі збіроной.
Богдан Саженко
павелко сам перехворів на ковід -поїхав набратися сил.Чим займається Андріюк не докладує .впевнений рішення вже на 70% було вже давно ,вирішували помилувати ,чи наказати .Яремчук підлив масла ,вважаю,подвів слабким своім здоровьєм.Міг би і мати антитєла як інші ,як Зіна неперехворівши