Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 грудня 2020, 20:04
10079
7

ПЕЧОРНИЙ: «Якщо програють суд в Лозанні, Павелко повинен піти у відставку»

Президент Асоціації футболістів України жорстко розкритикував дії УАФ

| Оновлено 09 грудня 2020, 20:04
10079
7
ПЕЧОРНИЙ: «Якщо програють суд в Лозанні, Павелко повинен піти у відставку»
УАФ. Андрій Павелко

Президент Асоціації футболістів України Олег Печорний жорстко розкритикував дії УАФ та її голову Андрія Павелка у ситуації зі скасованим матчем у Швейцарії, за який збірна України отримала технічну поразку:

«Це повний безлад! Нашу країну, збірну та її вболівальників принизили. Якщо УАФ програє в Лозанні – Павелко повинен піти у відставку разом зі своєю командою. Це все їхнє недоопрацювання.

Андрій Павелко входить в комітет УЄФА – чим він там займається?! Якби був сильний президент УАФ – все вирішилося б по-іншому. Питання потрібно було вирішувати на території Швейцарії, а вони все затягнули, незрозуміло чим займалися, поки гравці нашої збірної «стирчали» там два дні в підвішеному стані...

Чому міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не виступив із заявою? Всі депутати, офіс президента, наше Міністерство охорони здоров'я, Міністерство спорту, в решті-решт – чому всі мовчали, поки головний лікар швейцарського кантона вирішив долю цього матчу? Чому виступали тільки вболівальники і журналісти?! Так плюнули нам в обличчя!

За що нам дали технічну поразку? Збірна України була готова грати. В будь-якій команді гравці випадають через позитивні тести на коронавірус – хворіють по 6-8 футболістів і команди грають. Швейцарці злякалися нашу збірну і вирішили таким чином залишитися в дивізіоні А Ліги Націй.

Тепер Андрієві Павелку довести правоту в CAS буде непросто. Це буде набагато складніше, ніж стравлювати «Динамо» і «Маріуполь», як це було два роки тому. Якщо в цій справі нашу правоту не буде доведено – він повинен піти у відставку.

Як президент Асоціації футболістів України, я готовий допомогти Андрієві Павелку, якщо він звернеться, тому що цей прецендент — плювок від Швейцарії всьому українському народу. Скільки можна над нами знущатися?!»

 
Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 22
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Стецик
Заради цікавості почитав на російському сайті про цю новину. Так там написали, що Україні присудили тех. поразку через позитивні тести. Ні слова про те що гравців хватало, що ми готові були провести матч, про незадовільні умови підготовки до матчу. АБСОЛЮТНО.
До чого я веду. Впевнений, що в інших країнах аналогічно подалась новина. Ніхто ніде не знає реальної картини. А це вже провина УАФ. І те шо ми тут пишемо про уефа ми пишемо тільки для самих себе.
Алексей Голяченко
Его давно нужно было гнать
alekos59
У нас что, кто-то добовольно уходит в отставку??? Их надо вынести!!! Вообще, в Киеве есть адекваты???
Dozor
Болезнь УАФ передалась УЕФА(((
Denmark1107
Ця приблудна пАдАлкА так потрібна була Українському футболу, як блазень зель0нський на президентській табуретці. Обидва випадкові амеби, на кшталт сантехніків біля керма літака