Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 26 листопада 2020, 02:50
5150
12

Чому не технар хорватам? Матч Мотор - Загреб перенесений з вини гостей

УЄФА на вас немає

| Оновлено 26 листопада 2020, 02:50
5150
12
Чому не технар хорватам? Матч Мотор - Загреб перенесений з вини гостей
ГК Мотор

Запланований матч восьмого туру Ліги чемпіонів «Мотор» - «Загреб», який повинен був відбутися в четвер, 26-го листопада в Запоріжжі - перенесений. Напередодні від'їзду хорватська команда повідомила EHF про позитивний результат тестування в їхній команді. Через незадовільну епідеміологічну ситуацію хорватський клуб змушений піти на карантин, і не зможе приїхати до Запоріжжя. Запланований матч відміняється і переноситься на більш пізній термін.
 
Повідомляється, що ЄГФ разом з двома зацікавленими клубами якомога швидше погодить можливу нову дату гри. Також EHF повністю усвідомлює той факт, що перенесення цієї гри створює дуже негативну ситуацію. Однак дані обставини і пріоритет безпеки гравців не залишають федерації іншого вибору.
 
Запорізький клуб запевнив, що всі придбані квитки на матч 26-го листопада будуть дійсні на нову дату матчу.
 
Раніше Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА зарахував збірній України з футболу технічну поразку за матч Ліги націй проти Швейцарії, що не відбувся.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Український Крим
Тому що це не корумпована УЄФА це тільки футбольні дівчатка можуть приймати перемогу не на полі бою! У всьому спортивному світі "западло" таке робити.... часто в боксі можуть на тебе повісити пояс в кабінеті, але жодному боксеру не спадало на думку хизуватися цим поясом! До честі швейцарських футболістів була б відмова від участі в групі А на наступний сезон
Barsa
УЕФа г@ндоны
klim746
Не нужны мы в Европе. Ни под каким соусом. В футболе - "опустили". В гандболе - и так ясно, что Мотор многого не добьется. Затевать споры - себе дороже. Лучше потОм еще раз обыграем. Но отношение того сообщества, куда мы так "стремимся", мягко говоря, напрягает.
Владимир Копяк
Ребята, вы просто не знаете положение дел в федерации гандбола, там главенствующую роль играют хорваты, они, кстати, котролируют европейский спортивный тотализатор, особенно в гандболе, и почти содержат на эти деньги федерацию гандбола. Так что перенос игры , при любом раскладе, должен был быть. Хорошо, хоть поражение нам не защитали, и на том спасибо...
Stanislav Matusevych
Ну, взагалі-то, раніше пару матчів Мотора в ЛЧ були так само перенесені через ковід у нашій команді. Так що, якщо б дійшло до технарів, то втратив би Мотор більше. Якщо ж по суті, то гандбольна ЄГФ є значно більш логічною, і значно менш корумпованою, ніж УЄФА. Тому і підхід до проблеми різний.
Владислав Антонов
Вы не понимаете, это другое
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andy Chak
Бл..ь, ви долбо@би кончєні, пару людей тільки зрозуміли, мій меседж!!! Сцука, скільки дебілів в країні, це повний пісєц, дятли!!!