Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1696
5

Юрій ДМИТРУЛІН: «Перемога Динамо над Барселоною не буде сенсацією»

Екс-гравець киян висловився про майбутній матч Ліги чемпіонів

Юрій ДМИТРУЛІН: «Перемога Динамо над Барселоною не буде сенсацією»
ФК Динамо Київ

Колишній захисник «Динамо» Юрій Дмитрулін поділився своїми очікуваннями від матчу «Динамо» з «Барселоною» в рамках 4-го туру Ліги Чемпіонів.

«Чи будуть сюрпризи або сенсації у матчі? Дивлячись, що розуміти під цим. Якщо перемогу або нічию «Динамо», то я не став би вважати це несподіванкою. Перед минулим матчем з «Барселоною» в Іспанії теж усі припускали, що для господарів буде проста гра, а насправді мало того, що матч вийшов рівним, так «Динамо» ще й могло вивезти очки з Іспанії. Тому я не можу сказати, що, якщо сьогодні «Динамо» візьме очки, це стане сенсацією.

«Барселона» приїхала не в своєму найсильнішому складі, у них відсутній цілий ряд лідерів - цей факт може вплинути як позитивно, так і негативно. Наприклад, відсутність Мессі - це шанс для Грізмана і інших футболістів, які діють попереду. Зазвичай вся гра йде через Мессі, вона заточена під Мессі, тому в ситуації, що склалася, у інших футболістів є шанс довести свою значимість і важливість для команди.

Недооцінка з боку «Барселони»? Не думаю. Все-таки, для «Барселони» у групі ще нічого не вирішено, тому не думаю, що вони приїхали до Києва, щоб грати абияк. Тим більше, після першого матчу наставник іспанців Куман сам сказав, що з «Динамо» потрібно рахуватися, що це дуже серйозний суперник», - сказав Дмитрулін.

Матч «Динамо» - «Барселона» відбудеться 24 листопада і розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Динамо - Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Богдан Саженко
спочатку всі кому не запало глазят команду перед важливими іграми , а потім дружно обсирають після провалу,Але ви самі винні в цьому
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Axmetov10
Юра,да ты супер эксперт. Вангую,что матч будет повторением с Челси,тогда тоже второй состав приехал.
Богдан Саженко
cgjxfnre gthtl vfnx'v dcbv rjve pfdujlyj yfrslf.nm ghj gthtvjue ^^ f gjnbv gbckz ghjdfke dcb j,cshf.nm rjvfyle^Fkt ds cfvb gthib ghjcnj ukfpsns rjvfyle gthtl df;ksdsvs buhfvs!