Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
590
0

Ігор КОСТЮК: «З дисципліною і впевненістю можна обіграти Барселону»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

Ігор КОСТЮК: «З дисципліною і впевненістю можна обіграти Барселону»
ФК Динамо Київ

Екс-півзахисник «Динамо» Ігор Костюк прокоментував майбутній матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому київське «Динамо» зіграє проти каталонської «Барселони».

«Шанси є завжди. Навіть у «Динамо» в матчі з «Барселоною». Зараз часто аутсайдери обіграють фаворитів. «Динамо» зараз з кожним матчем все більше знаходить психологічну впевненість. Багато що залежить, як складеться початок поєдинку. Якщо команда буде виконувати план на гру, з дисципліною і впевненістю у своїх діях, можна домогтися позитивного результату. Так само буде багато залежати від підстраховки. Так було в матчі збірних України та Іспанії, коли Фаті приймав м'яч, нашого гравця ще страхували партнери, тому при взаємодії і підтримки партнерів, можна позбавити «Барселону» її козирів.

З одного боку, відсутність Мессі може говорити про плюси для «Динамо», тому що аргентинець майже не бере участь у відборі. З іншого боку, вкрай мотивованими будуть інші футболісти, які захочуть проявити себе і використовувати свій шанс, замінивши лідерів», - Костюк.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Барселона» відбудеться у вівторок, 24-го листопада, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.