Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 19:17
4335
1

Інтер - Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Інтеру» потрібна тільки перемога

| Оновлено 25 листопада 2020, 19:17
4335
1
Інтер - Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/Inter

Центральним протистоянням середи в Лізі чемпіонів буде поєдинок між «Інтером» і «Реалом» на «Сан-Сіро». Тим більше, що з турнірної точки зору матч буде неймовірно важливим.

Події в Групі В розгортаються далеко не так, як прогнозувалося, і на середині дистанції у двох фаворитів квартету виникли великі проблеми з потраплянням до плей-оф. Особливо це стосується «Інтера»: команда Антоніо Конте в перших трьох матчах показувала хорошу гру, але відчувала великі проблеми з реалізацією моментів. У підсумку замість теоретичних 6-7 очок на рахунку «Інтера» всього 2 бали і дуже складна турнірна ситуація.

Ситуація для міланців складна, але все надалі в їхніх руках: перемоги в останніх трьох матчах точно дозволять «Інтеру» вийти до плей-оф. Перший, і, напевно, найскладніший з цих кроків команді Конте потрібно буде зробити вже в середу.

В це важко повірити, але в попередній раз команди зустрічалися між собою на «Сан-Сіро» рівно 22 роки тому: 25 листопада 1998 року. Тоді «Інтер» також був в дуже складній турнірній ситуації, і команді Луїджі Сімоні теж потрібна була тільки перемога. І «нерадзуррі» її таки вирвали завдяки дублю великого Роберто Баджо в кінцівці зустрічі - 3:1.

Їхня перша зустріч в Мадриді набагато більш свіжа в пам'яті і набагато більш актуальна з точки зору оцінки шансів в майбутньому матчі. «Інтер» провалив початок зустрічі, але зумів відігратися з рахунку 0:2. Після цього гості втратили кілька відмінних шансів вийти вперед і пропустили третій гол в кінцівці зустрічі.

У національних чемпіонатах обидві команди на старті сезону лихоманить. «Реал» на даний момент йде четвертим, і в останніх двох турах підопічні Зінедіна Зідана взяли всього одне очко: до перерви на матчі збірних вони були розгромлені «Валенсією» (1:4), а після нього не зуміли обіграти «Вільярреал» - нічия 1:1. Звичайно, проблеми «Реала» не так серйозні, як у головного конкурента, «Барселони», але вони все ж є.

«Інтер» ж в неділю вдома здобув непросту перемогу над скромним «Торіно». Команда Конте поступалася 0:2 до середини другого тайму, але зуміла зробити камбек і перемогла з рахунком 4:2. В цілому гра «чорно-синіх» не вразила, і оптимізму у фанатів перед матчем з «Реалом» стало менше.

Кадрова ситуація в обох командах далеко не ідеальна. У «Інтера» з коронавірусом повернулися зі своїх збірних Марцело Брозовіч і Александар Коларов, надалі травмований Матіас Весіно, який в нинішньому сезоні не зіграв ще жодної хвилини. Також не зможуть зіграти з «Реалом» третій воротар команди Даніеле Паделлі і резервний форвард Андреа Пінамонті.

З них усіх лише Брозовіч є гравцем основи, тому втрати «Реала» все ж більш вагомі. Зінедін Зідан не зможе розраховувати на капітана команди Серхіо Рамоса і ключового форварда Каріма Бензема. Цим проблеми «Реала» в центрі оборони і атаки не обмежуються: також не зіграють Едер Мілітао і Лука Йовіч. Також травмований правий захисник Альваро Одріосола і один з лідерів центру поля Федеріко Вальверде.

Важка кадрова ситуація в «Реалі» робить «Інтер» фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,13, на «Реал» - 3,44. Імовірність нічиєї - 3,92.

25 листопада, середа

«Інтер» - «Реал»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». Початок - о 22:00
Пряма трансляція на «Футбол 1» и MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 2,155
  • 3,92
  • 3,36
Сделать ставку
 
  • 2,15
  • 3,85
  • 3,25
Сделать ставку
 
  • 2,08
  • 3,9
  • 3,3
Сделать ставку
Сделать ставку

Олег Дідух
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 23:46 1
Повісила бублик, але програла. Відома перша фіналістка турніру в Маямі

Єлена Рибакіна у трьох сетах переграла Вікторію Азаренко у півфіналі змагань

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.