Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2020, 16:10
1385
0

Манчестер Юнайтед — Істанбул. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Манкуніанцям необхідно закріпитися в зоні плей-оф турніру

| Оновлено 24 листопада 2020, 16:10
1385
0
Манчестер Юнайтед — Істанбул. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У 4-му турі групової стадії чемпіонського турніру «Манчестер Юнайтед» прийме на своєму полі чинного чемпіона Туреччини - «Істанбул Башакшехір». Гра на полі «Олд Траффорд» розпочнеться о 22:00 за київським часом.

«Манчестер Юнайтед»

Команда Уле-Гуннара Сульшера після першого кола дистанції займає першу позицію у квартеті під літерою Н. Стартувала вона з гостьової перемоги над «ПСЖ» (2:1), після чого на своєму полі розбила «РБ Лейпциг» (5:0). Перед невеликим антрактом між колами англійці завітали до Стамбулу в гості до свого сьогоднішнього суперника. Турки виявилися не боязкого десятка, та змогли відправити «Юнайтед» додому на щиті, вигравши з рахунком 2:1.

Після фіаско біля берегів Босфору «червоні дияволи» провели два поєдинки у англійській Прем'єр-лізі. До слова, перед візитом до Туреччини команда Сульшера у чемпіонаті зазнала домашньої поразки від «Арсеналу» (0:1), а потім власне програла і стамбульцям. Однак після цього «МЮ» у АПЛ по черзі здолав «Евертон» (3:1 в гостях) та «Вест Бромвіч»(1:0 вдома). Дві ці перемоги стали манкуніанцям відмінною підмогою у справі поліпшення їхнього не дуже вже завидного турнірного становища в таблиці чемпіонату Англії. Наразі команда, маючи в активі 13 очок після 8-ми проведених матчів, займає 10 позицію.

На розчарування шанувальників, в майбутньому поєдинку в оптимальному складі їхні улюбленці не зіграють. На поле точно не вийдуть Шоу та Лінгард, який продовжує залишатися на самоізоляції. Під питанням участь в матчі Бейі та Погба, а також Ліндельофа та Магуайра.

«Істанбул Башакшехір»

Команда Окана Бурука проводить не найгіршу кампанію в такому вбивчому квартеті, як Н, в якому вона опинилася волею жереба. Туркам від початку була відведена роль аутсайдерів групи, але вони роблять все можливе, щоб не бути ними беззастережно. У стартовому поєдинку групової стадії «Істанбул Башакшехір» у Німеччині програв «РБ Лейпциг» (0:2). Потім відбулася домашня гра з «ПСЖ», який був роздраконений програшем вдома у 1-му турі «МЮ». До 64-ї хвилини гри на табло зберігалися стартові нулі. Лише в останні 30 хвилин поєдинку французька команда змогла довести свій високий клас - 2:0.

Ну, а потім був згадуваний матч на своєму полі із «Манчестер Юнайтед», та перемога в ньому 2:1. Виграш у манкуніанців дозволив туркам отримати шанс на плей-оф. Нехай і не в Лізі чемпіонів, але в у Лізі Європи - так точно. Наразі підопічні Окана Бурука мають однаковий багаж з «РБ Лейпциг», так ще й прийматимуть «биків» на своєму полі. Але це перспектива. Сьогодні ж на порядку денному - візит до Манчестера, де команда однозначно має намір чіплятися за очки.

Додатково на виграш «Істанбул Башакшехір» може мотивувати остання невдача у турецькій Суперлізі. Минулого вікенду в дербі з «Бешикташем» «помаранчеві» зазнали поразки 2:3. Втім, матч вони закінчували вдесятьох, програвали 0:3, але зусиллями Гульбрандсена змогли під завісу другого тайму відповісти двома голами. У таблиці чемпіонату Туреччини «Істанбул Башакшехір» займає 6 місце, маючи в активі 13 очок після 9-ти зіграних поєдинків.

У турків перед майбутнім матчем є відразу три кадрові втрати. У лазареті знаходяться Кайсара, Крівеллі та Алексіч. Під питанням Ірфан Кахведчі.

Особисті зустрічі команд

Поєдинок 3-го туру поточного турніру - єдина очна зустріч, яка є в історії взаємин команд. Точні удари Ба та Вішчі дозволили в ній «Істанбул Башакшехіру» отримати фору у два голи до 40-й хвилині. Втім, незабаром Марсьяль один гол відіграв, але в подальшому цей результат вже не змінився.

Орієнтовні склади команд:

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа, Ван-Біссака, Туанзебе, Магуайр, Теллес, Мактоміней, Фред, Мата, Бруну Фернандеш, Решфорд, Марсьяль.

«Істанбул Башакшехір»: Мерт Гюнок, Рафаел, Шкртел, Єпуряну, Болінголі, Мехмет Топал, Ірфан Кахведчі, Махмут Текдемір, Деніз Тюрюч, Вішча, Ба.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальною ставкою на цей матч буде перемога гостей з форою +1.5 із коефіцієнтом 2.03 по лінії Betandyou.

24 листопада, вівторок

«Манчестер Юнайтед» - «Істанбул Башакшехір»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»
Футбол | 19 квітня 2024, 16:19 3
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»

Головний тренер львівської команди – про поразку від «Інгульця»

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.