Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2535
6

ДЕНИСОВ порівняв Мессі з Аль Пачіно і Де Ніро: «Моторика вже не та»

Відомий журналіст висловився про занепад епохи в «Барселоні»

ДЕНИСОВ порівняв Мессі з Аль Пачіно і Де Ніро: «Моторика вже не та»
Facebook

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов напередодні матчу Ліги чемпіонів поміркував про поточну «Барселону».

«Судячи із заявки «Барселони», на матч в Києві Мессі все ж не приїде. Та й матч без глядачів. На жаль. Але актуальність даного поста в іншому.

Ось скільки таких ЛЧ залишилося в відведеному для Мессі часу гравця? Всього кілька. Пальців однієї руки навіть багато.

І закінчиться епоха «Барси» Мессі. Будь-яку іншу «Барсу» всі наступні сторіччя будуть неодмінно порівнювати з «Барсою» Мессі. А ми з вами її бачили. Нам пощастило спостерігати і світанок, і захід по істині великої епохи. Через кілька років ця «Барса» перейде в розряд спогадів. Насправді, її вже майже немає. Немає Хаві, Іньєсти, немає Пуйоля. І Неймара разом з Суаресом теж вже не буде поруч з Мессі. Залишилися лише деякі: Піке, Бускетс, та й ті граючи в футбол, судячи по вимерлих поглядах, більшою мірою живуть уже спогадами. Їх «Барса» більше не виграє всі трофеї сезону. Це як дивитися останній фільм Скорсезе «Ірландець» і чітко розуміти, ну просто не може вже фізично Аль Пачіно йти швидше в кадрі, і Де Ніро вже не може різко бити з розмаху. Моторика не та. Ось і у «Барси» моторика не та. Шанси взяти очки з такою «Барсою» безумовно є, але недооцінювати ситуацію не варто. Гра Аль Пачіно, навіть із такою ходою, залишається неперевершеною. На свій винятковий монолог ще здатний і геній Мессі. Але не цього разу. Завтра ми його тут не побачимо», - сказав Денисов.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Барселона» відбудеться у вівторок, 24-го листопада, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
McLay
Тай тобі вже не 30 років,
а маразм все тільки міцніє!
zzg77
А что-то за рожа рядом с Месси?
stopor2016
Да вы и без Месси по 5-6 штук от всех получаете , моторики хреновы !
Vbolivalnyk-Peter
Гарно написано - ностальгічно. Проте нічого вічного немає, і ось тепер поволі відходить в історію Барса Мессі. Але переконаний що і через 50 років усі будуть пам'ятати в згадувати про неї. Як в про усі великі клуби в різні епохи. Динамо Лобановського з Заваровим, Дем'яненко, Яковенко, Михайленко, Протасовим...Мілан Гуліта та Ван Бастена, Барселона Стоїчкова, Кумана, Ювентус Дель П'єро, Мілан Шевченко, Манчестер Фергюсона, Реали Зідана та Роналду.... Про великі клуби пам'ятатимуть завжди, і далеко не кожен клуб, який виграв європейський трофей стає Великим....
Петя Рудик
Гарно сказав.