Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 листопада 2020, 17:33
2489
2

ЦСКА Москва - Феєноорд. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Найважливіша гра для обох команд

| Оновлено 26 листопада 2020, 17:33
2489
2
ЦСКА Москва - Феєноорд. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Reuters

У четвер, 26-го листопада, в Москві на стадіоні «ВЕБ Арена» відбудеться поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги Європи, в якому ЦСКА прийме «Феєноорд».

Один з визначальних матчів для російської та нідерландської команд. Якщо гостям ще можна оступитися, то от поразка ЦСКА практично позбавить «армійців» шансів на вихід до плей-оф.

ЦСКА

Московська команда знаходиться в хорошій формі. Підопічні Віктора Гончаренка не програють в чемпіонаті Росії вже шість матчів. Завдяки цьому «армійці» очолили турнірну таблицю російської Прем'єр-ліги, випереджаючи на одне очко пітерський «Зеніт» і на три пункти московський «Спартак». Щоправда, на вихідних ЦСКА втратив очки в поєдинку з «Сочі».

У другому за престижністю клубному турнірі Європи ЦСКА виступає не так вдало. «Армійці» зіграли внічию з «Вольфсбергом» і загребським «Динамо», а також програли «Феєноорду». Москвичі замикають турнірну таблицю своєї групи, проте відставання від першої позиції становить лише три пункти. Перемога в цьому поєдинку дозволить ЦСКА кардинально змінити ситуацію в групі на свою користь.

Російські ЗМІ повідомляли, що відразу чотири футболісти ЦСКА здали сумнівні тести на коронавірус перед матчем з «Сочі». Йдеться про Вадима Карпова, Віктора Васіна, Алана Дзагоєва і Костянтина Кучаєва. Їхня участь в матчі під великим питанням. Також, швидше за все, не зіграють Бахтійор Зайнутдінов, Кирило Набабкін і Бруно Фукс. Серйозні проблеми зі складом у команди зі столиці Росії.

«Феєноорд»

Підопічні Діка Адвоката виграли три останні матчі чемпіонату Нідерландів, що дозволило команді з Роттердама набрати 21 очко і піднятися на третє місце в турнірній таблиці. «Феєноорд» відстає від лідируючого «Аякса» лише на три пункти. На вихідних «Феє» на виїзді розібрався з «Фортуною». Причому, пропустив на першій хвилині, а на 12-й залишився в меншості. Незважаючи на це, зміг відправити у ворота суперника три м'ячі.

Старт у Лізі Європи роттердамцям не задався. Червоно-білі спочатку зіграли внічию із загребським «Динамо», а потім вдома крупно «влетіли» «Вольфсбергу». Лише в третій гри «Феєноорд» зміг здобути першу перемогу, перемігши ЦСКА. У підсумку команда Діка Адвоката поки йде третьою, але при цьому відставання від лідируючого «Динамо» становить лише один бал.

У «Феєноорда» не менш серйозні проблеми зі складом. Не візьмуть участь у грі Юстін Бейло, Роберт Боженік, Ніколай Йоргенсен, Ріджесіано Хапс і Лерой Фер. Також під великим питанням вихід на поле Свена Ван Бека, Оркуна Кекчу і Луїса Сіністерри.

Історія зустрічей

Суперники зіграли між собою чотири рази. Перевага на боці «Феєноорда», який виграв два поєдинки. Ще одна перемога в активі ЦСКА і один раз команди не виявили сильнішого.

Три тижні тому команди вже грали між собою. Тоді «Феєноорд» здобув впевнену перемогу з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

ЦСКА: Акінфєєв, Щенніков, Магнуссон, Дівєєв, Фернандес, Марадішвілі, Обляков, Влашич, Сігурдссон, Чалов, Еджуке.

«Феєноорд»: Марсман, Ньівкоп, Боттегін, Сенесі, Гертрюйда, Даймерс, Торнстра, Кекчу, Бергейс, Лінссен, Йоргенсен.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию і тому вибираємо надійно 1Х від Parimatch.

26 листопада, четвер

ЦСКА – «Феєнорд»
Москва. Стадіон «ВЕБ Арена». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,11
  • 3,51
  • 3,20
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 18
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 15:57 0
Тренер Евертона розповів про характер травми Миколенка

Поки подробиць не так вже й багато

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
кони сливают ЛЕ очевидно-так как впервые за много лет имеют шанс стать чемпионами Рашки.... а в этом турнире у них по любому шансов нет.... скорее всего будет ничья