Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2020, 21:38
2691
1

Ювентус – Ференцварош. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

на команду Сергія Реброва очікує черговий складний матч в Лізі чемпіонів

| Оновлено 24 листопада 2020, 21:38
2691
1
Ювентус – Ференцварош. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
90Min

У вівторок, 24 листопада, відбудеться матч четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому «Ювентус» зіграє з «Ференцварошем» Сергія Реброва.

«Ювентус» приймає одного з аутсайдерів Ліги чемпіонів - «Ференцварош». Для команди Сергія Реброва саме потрапляння до групового етапу - успіх і один з найкращих результатів в історії. Грати на рівних з грандами світового футболу в угорців не дуже виходить, але на них ніхто і не тисне. З іншого боку, «Ференцварош» має цілком реальні шанси поборотися за путівку в Лігу Європи з київським «Динамо». У першому матчі угорці та українці зіграли внічию.

Після половини групового етапу «Ювентус» посідає друге місце в групі, а в активі «Ференцвароша» всього одне очко. Команда Реброва отримала від «Барселони» 1:5, а від «Ювентуса» - 1:4. Розгромні результати, але, варто відзначити, що угорська команда все одно намагається грати в свій футбол і часто створюють моменти. Але проти класу грати дуже важко. Виконавська майстерність грандів вражає, тому шансів на успіх в цих матчах вкрай мало.

«Ювентус» поки займає друге місце, «б'янконері» поступилися «Барселоні» (0:2) і обіграли «Динамо» (2:0). Після приходу в команду Андреа Пірло в грі «Ювентуса» було багато неузгодженостей і нестабільності. Але поступово команда зігрується і вимальовується свій стиль гри. Команда жодного разу не поступилася в чемпіонаті Італії, але цього мало. Адже туринці поки займають лише четверте місце, відстаючи від лідера на чотири очки.

В останньому матчі «Юве» впевнено розібрався з «Кальярі», дублем відзначився Кріштіану Роналду. Також дуже добре в команду влився Альваро Мората. Іспанський форвард вже забив шість голів за «Ювентус». З таким Моратою вболівальники клубу незабаром можуть почати забувати про Пауло Дібалу, який пропускав матчі через інфекцію.

Перед цим матчем у «Ференцвароша» немає проблем зі складом, але це навряд чи допоможе в грі з суперником такого рівня. У «Юве» точно не зіграють Бонуччі, К'єлліні і Ремзі. Центр захисту повинні сформувати Демірал і Де Лігт. Пауло Дибала пропускав останні матчі, але в грі з «Кальярі» вже був на лавці запасних. Можливо, з «Ференцварошем» він з'явиться на полі, хоча б у другому таймі.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни - Сандро, Де Лігт, Демірал, Куадрадо, Бернардескі, Рабьо, Бентакур,  К'єза, Мората, Роналду.

«Ференцварош»: Дібус - Ловренчич, Блазіч, Ковачевіч, Ботка, Нгуен, Сомаліа, Харатін, Сігер, Зубков, Ісаель.

 
  • 1.15
  • 9.5
  • 24
Сделать ставку
 
  • 1.13
  • 10.00
  • 20.00
Сделать ставку
 
  • 1.12
  • 9.30
  • 30.0
Сделать ставку

 

24 листопада, вівторок

«Ювентус» – «Ференцварош»
Турин. Стадіон «Ювентус Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція на «Футбол 3» и медіасервісі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.