Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Домінік ТІМ: «Хотів би піднятися в рейтингу в 2021 році»

Австрійський тенісист - про плани на майбутнє

Домінік ТІМ: «Хотів би піднятися в рейтингу в 2021 році»
ATP. Даніїл Медведєв і Домінік Тім

Австрієць Домінік Тім, який посідає третю сходинку світового рейтингу, прокоментував свій виступ на Підсумковому турнірі ATP, де він дійшов до фіналу.
 
«Звичайно, я засмучений, але також і пишаюся своїм виступом на протязі усього тижня. Сьогодні пару очок вирішили, яким буде результат. Якщо подивитися на результати протягом усього турніру, то Медведєв був кращим гравцем. Він не програв жодного поєдинку в групі, обіграв другу і третю ракетки світу в півфіналі і фіналі. Так що він однозначно заслужив цей титул.
 
Це був дуже важкий рік для багатьох людей. Незважаючи на всі труднощі, у нас, тенісистів, була можливість продовжувати займатися своєю роботою. Сподіваюся, що пандемія підійде до свого завершення, так що всі люди будуть займатися своєю справою, у них налагодиться життя. Я дійсно сподіваюся, що все це закінчиться якомога швидше. Якщо ж говорити виключно про теніс, про мою роботу, - то це був видатний рік. Я реалізував одну з головних цілей свого життя і виграв титул Великого Шолома. Це був дуже інтенсивний рік, останні кілька тижнів були вкрай насиченими, так що я навіть не встиг задуматися про цілі на наступний сезон.
 
Безумовно, я б хотів піднятися в рейтингу в 2021 році. У цьому сезоні я часто доходив до вирішальних етапів на багатьох турнірах. Постараюся зробити те ж саме і в наступному році. Якщо я зумію це зробити, то також і в рейтингу зможу піднятися. У нас йде запекла боротьба. Надаль і Джокович все ще в топі, Федерер буде повертатися, є ще 6-7 гравців, як Медведєв, Звєрєв, Ціціпас і Рубльов, які теж будуть боротися за топ-позиції в наступні кілька років. Думаю, головне випробування для нас, молодих тенісистів, - це втримати тенісну аудиторію уболівальників, коли Рафа, Новак і Роджер не гратимуть. Вони зробили дуже багато для тенісу, залучили нових уболівальників. Нам необхідно впевнитися, що ми зможемо добре виступати і зберегти цю аудиторію», - сказав Тім.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.