Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 листопада 2020, 03:23
3733
11

Дубль Ібрагімовича допоміг Мілану здобути перемогу в гостях над Наполі

Лідер Серії А переграв одного зі своїх переслідувачів

| Оновлено 23 листопада 2020, 03:23
3733
11
Дубль Ібрагімовича допоміг Мілану здобути перемогу в гостях над Наполі
twitter.com/acmilan

Центральним поєдинком у рамках восьмого туру італійської Серії А був матч між неаполітанським «Наполі» і «Міланом», які перед початком чергового футбольного вік-енду займали місця в переліку провідних команд національної першості. Колектив Дженнаро Гаттузо виступав у ролі наздоганяючої сторони, яка при цьому ще й мала не найупевненіші результати в попередніх поєдинках, тому з особливою злістю повинен був виходити на дану гру.

Однак на газоні стадіону «Сан Паоло» були зовсім інші розклади. Неаполітанці програли стартовий відрізок протистояння, опинившись під високим тиском з боку суперників, і пропустили відносно швидкий для поєдинків із подібним статусом м'яч вже на 20-й хвилині, витримавши до цього кілька небезпечних випадів з боку опонентів. Зі шведським нападаючим Златаном Ібрагімовичем команди в Італії не знають, як впоратися на старті нового сезону, тому не дивно, що саме форвард «Мілана» зумів відкрити рахунок, завершивши подачу з лівого флангу від Ернандеса ударом головою.

Підопічні Стефано Пьолі вирішили не кидатися добивати суперника відразу після здобутого успіху, проте в буквальному сенсі пройшли по лезу, не завжди повноцінно справляючись з мобільною групою футболістів на вістрі атаки «Наполі». І все ж, на перерву «россонері» йшли з перевагою за рахунком на табло.

Стартовий відрізок другого тайму – найбільш нудний період звітної зустрічі, але який часовий проміжок із небезпечних ситуацій прийшов йому на зміну! На 55-й хвилині Златан Ібрагімович завдав свій другий результативний удар у цьому поєдинку, коліном заштовхавши м'яч через лінію воріт на завершенні подачі з лівого флангу від Ребича. «Наполі» на емоціях відквитав один м'яч вже через 7 хвилин, завдяки точному удару Мертенса, однак Тімуе Бакайоко позбавив свою команду всіляких надій на порятунок, отримавши другу жовту картку на 65-й хвилині.

«Мілану» залишалося просто довести гру до логічного завершення в умовах чисельної переваги, із чим колектив Пьолі не просто впорався, а ще й зумів збільшити розрив за рахунком на табло. На останній з п'яти компенсованих хвилин Йенс Петтер Хауге втік у лівий фланг чужого штрафного під передачу від Беннасера, після чого пробив з гострого кута над головою голкіпера Алекса Мерета. «Россонері» повернули собі першу сходинку, не давши «Сассуоло» на ній обжитися.

У наступному турі на «Мілан» чекає домашнє протистояння проти «Фіорентини», а неаполітанський «Наполі» прийме римську «Рому».

Італійська Серія А. 8-й тур.

«Наполі» – «Мілан» - 1:3

 Мертенс, 62 – Ібрагімович, 20, 55, Хауге, 90+5

 Бакайоко, 16, Руї, 82 – Калабрія, 47, Ребіч, 59, Кесс'є, 76, Кастільєхо, 85

 Бакайоко, 65 (друге попередження)

«Наполі»: Мерет – Руї, Кулібалі, Манолас, Ді Лоренцо – Бакайоко, Руіс (Елмаз, 90) – Інсіньє (Зьєлінські, 56), Політано (Петанья, 68), Лосано – Мертенс.

«Мілан»: Дж. Доннарумма – Ернандес, Романьолі, К'єр, Калабрія – Кесс'є, Беннасер – Ребіч (Хауге, 73), Чалханоглу (Круніч, 87), Салемакерс (Кастільєхо, 73) – Ібрагімович (Коломбо, 79).

Арбітр: Паоло Валері (Рим, Італія).

Стадіон: «Сан-Паоло» (Неаполь, Італія).

Удари (у площину): 16 (9) – 11 (7)
Кутові: 8 – 5
Оффсайди: 1 – 3.

НАПОЛІ-МІЛАН.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Травма позаду? Циганков – у заявці Жирони на матч із Лас-Пальмас
Футбол | 26 квітня 2024, 14:03 0
Травма позаду? Циганков – у заявці Жирони на матч із Лас-Пальмас

Український вінгер готовий зіграти за свою команду

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
D.Lanskoy
Серия А. Лучшие бомбардиры: 10 - Ибра (39), 8 - Роналду (35). Просто супер-стары!
Віталій Ткачук
Якби Ібра не переходив з клубу в клуб, давно вже виграв би ЛЧ і м'ячик. Топ гравець, що тут скажеш. Чоловік забивав в Нідерландах, Швеції, Італії, Іспанії, Англії, Франції, але не виграв м'ячик. Мессі повинен поділитися хоч одним, а не нити постійно: то за збірну не буду грати, бо тренер не подобається, то за Барсу не буду, бо всі ніхто, а я зірка і т.д. Молодим потрібно брати приклад з Кріштіану і Златана: в них хоч еґо і зашкалює, але вони завжди повністю віддаються грі.
Michael Savchyn
да Ібра смалит ні па дєццкі
Поручик Ржевский
Монстр!
Віталій Ткачук
Не очікував. Думав буде нічия: Мілану зараз дуже важко ( надщільний графік, втома гравців, ковід в Піолі, незрозуміла ситуація з Чалханоглу, коротка лавка, жахлива статистика матчів в Наполі ), але добре що відпочили Тео і Златан, Ребіч не підвів. Поки тримають рівень.
El_Maestro
Цыган красава!!!