Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 листопада 2020, 05:26
1834
0

Атлетіко – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Наскільки корисною виявиться пауза на матчі збірних?

| Оновлено 22 листопада 2020, 05:26
1834
0
Атлетіко – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Десятий тур іспанської Ла Ліги буде дійсно гарячим лише з того приводу, що в жорстокій битві за кращі місця в турнірній таблиці в столиці зійдуться мадридський «Атлетіко» і каталонська «Барселона» – третя і восьма команди відповідно, станом на момент початку футбольного вік-енду.

Підопічні Рональда Кумана не особливо радують своїх фанатів результатами виступів на внутрішній арені. Чітко помітно, що «блаугранас» важко дається повернення від тріумфальних матчів у рамках Ліги чемпіонів УЄФА або паузи на поєдинки національних збірних. І ось тепер, «Барселона» знову змушена буде докладати зусиль, проте суперник буде вкрай серйозним.

«Атлетіко» Дієго Сімеоне знаходиться в глибокому процесі перебудови своєї гри, адаптуючись до сучасних віянь футболу. Аргентинський наставник навіть не соромиться переходити на схему гри з трьома захисниками в пошуках найбільш вигідної комбінації своїх футболістів. «Матрацники» – єдина команда на цей момент, яка в новому сезоні Ла Ліги не знала гіркоти поразок. Отже, шлях, обраний головним тренером, веде його підопічних у правильному напрямку.

У майбутньому поєдинку Дієго Сімеоне не зможе розраховувати на уругвайських нападника Луїса Суареса і півзахисника Лукаса Торрейру, які пішли на самоізоляцію в результаті позитивних результатів тестування на коронавірус COVID-19, а також на травмованих, орієнтовно, до грудня Ектора Ерреру і Шиме Врсалько.

У «Барселони» з вагомих втрат можна виділити травмованих Серхіо Бускетса, Рональда Араухо, а також Самуеля Умтіті, який не завершив процес відновлення. У той же час, нападник Ансу Фаті вибув, як мінімум, до середини березня 2021 року в результаті розриву меніска.

Зустріч надано можливість провести андалусійскому арбітру Хосе Луїсу Мунуері Монтеро, на рахунку якого вже 79 матчів в іспанській Ла Лізі. Зокрема, з каталонцями даний рефері перетинався вже 7 разів (В:6, Н:1, П:0), а з мадридцями 6 разів (В:4, Н:0, П:2). Манера суддівства середньої суворості: 4,9 попереджень в середньому за гру, за 25 вилучень, а також 11 матчів із призначенням пенальті.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Хіменес, Феліпе – Лемар, Сауль, Кондогбіа, Тріпп'є – Льоренте, Коке – Фелікс.

«Барселона»: тер Штеген – Альба, Ленгле, Піке, Роберто – Педрі, де Йонг, Пьянич, Дембеле – Грізманн, Мессі.

 
  • 2.91
  • 3.58
  • 2.544
Сделать ставку
 
  • 2.87
  • 3.50
  • 2.52
Сделать ставку
 
  • 2.75
  • 3.55
  • 2.55
Сделать ставку

21 листопада, субота

«Атлетіко» — «Барселона»
Мадрид. «Ванда Метрополітано». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «MEGOGO»
АТЛЕТІКО - БАРСЕЛОНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Хосе Луис Мунуера Монтеро (Андалусія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.