Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 листопада 2020, 00:30
525
0

Дейвісон Фігейреду – Алекс Перес. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC 255

| Оновлено 22 листопада 2020, 00:30
525
0
Дейвісон Фігейреду – Алекс Перес. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Алекс Перес

У найближчий вік-енд титульний поєдинок у найлегшій вазі очолить номерний турнір UFC, вперше з 2015 року. Дебютний захист Дейвісона Фігейреду стане заголовком турніру UFC 255, який прийме «UFC APEX» у Лас-Вегасі (штат Невада, США).

Спочатку Фігейреду повинен був побитися на цьому турнірі з екс-чемпіоном UFC у найлегшій вазі Коді Гарбрандтом, проте його довелося замінити Алексом Пересом через розрив біцепса.

Фігейреду завоював нинішній титул із другої спроби. У лютому він нокаутував Джозефа Бенавідеса в поєдинку за вакантний пояс, який став таким після переходу в найлегшу вагу попереднього чемпіона Генрі Сехудо. Однак бразилець не зробив вагу, тому після його перемоги титул, як і раніше, залишився вакантним. Але в липні Фігейреду вже був у ліміті 125 фунтів перед реваншем з Бенавідесом, тому, задушивши суперника менше, ніж за раунд, він став новим чемпіоном.

Для Переса виступ на UFC 255 не став несподіванкою, оскільки спочатку він готувався побитися тут із Брендоном Морено. Перес підходить до поєдинку з рекордом в UFC 6-1, і останній бій він провів у червні, перемігши достроково за допомогою лоукіків Джуссьєра Формігу в першому раунді.

Прогноз на бій

Фігейреду є неймовірно потужним для найлегшої ваги. Неважливо, в стійці або партері - він прагне нашкодити своїм суперникам грубою силою. Але при цьому він технічний боєць з хорошими комбінаціями і чорним поясом із БЖЖ.

Перес більше покладається на свою швидкість, ніж на силу. Він має тенденцію наносити скорострільні удари як для нанесення шкоди, так і для виходу на ближню дистанцію для проведення тейкдаунів. На землі Перес - відмінний грепплер.

Тут все зводиться до протистояння швидкості проти потужності. Претендент, хоч і любить наносити швидкі удари по своєму супернику, але він також відкритий для пострілів у відповідь. З таким потужним ударником, як Фігейреду, занадто небезпечно вступати в розмін, вважаємо, що рано чи пізно чемпіон знайде пролом у захисті опонента і нокаутує його.

Перемога Фігейреду нокаутом у 2-му раунді

Основний кард

Дейвісон Фігейреду – Алекс Перес

Валентина Шевченко – Дженніфер Майя

Майк Перрі – Тім Мінс

Кетлін Чукагян – Синтія Кальвілло

Маурісіу Руа – Пол Крейг

Попередній кард

Брендон Морено – Брендон Ройваль

Хоакін Баклі – Джордан Райт

Антоніна Шевченко – Аріані Ліпскі

Ніколас Далбі – Деніел Родрігес

Ранній попередній кард

Алан Джубан – Джаред Гуден

Кайл Докос – Дастін Штольцфус

Луїс Коске – Саша Палатніков

 
  • 1.29
  • 51
  • 3.5
Сделать ставку
 
  • 1.33
  • 3.56
Сделать ставку
 
  • 1.35
  • 3.51
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.