Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 19 листопада 2020, 16:35
16670
4

УЄФА не розгляне справу по матчу Швейцарія — Україна 20-го листопада

Остаточний вердикт контрольно-дисциплінарний комітет організації прийме наступного тижня

| Оновлено 19 листопада 2020, 16:35
16670
4
УЄФА не розгляне справу по матчу Швейцарія — Україна 20-го листопада
УЄФА

Після того як влада кантону Люцерна не дала офіційної згоди на проведення матчу Ліги націй між збірними Швейцарії та України через декілька позитивних ПЛР-тестів у складі української команди, УЄФА відкрив дисциплінарну справу по даному питанню.

20-го листопада дисциплінарний комітет УЄФА розглядати справу швейцарського матчу збірної України не буде. До 20-го листопада Українська асоціація футболу, як і Швейцарський футбольний союз, повинні будуть надати всю вичерпну юридичну інформацію, яка стосується історії невдалого поєдинку в Люцерні.

Крім основних аргументів, що збірна України мала для заявки на матч 13 здорових футболістів, українська сторона додасть до справи результати ПЛР-тестів української делегації, які команда здала після повернення до Києва 19-го листопада. Всі вони були негативними, в тому числі у Жуніора Мораеса і Сергія Кривцова, які раніше здали хибнопозитивні тести в Люцерні.

За наявними даними, остаточний вердикт по матчу Швейцарія — Україна дисциплінарний комітет УЄФА прийме вже наступного тижня, після того як проаналізує всі документи з цього питання.

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
delta475
.....дело пахнет детективом, дали будэ
Иван Панин
А что по этому поводу еще можно анализировать? Если один из футбольных болельщиков щвейцарской сборной, по имени "му.Ак" из кантона Люцерн, попытался используя своё положение власти, а официальные представители Швейцарского футбольного союза не все сделали для возможного официального согласия на проведение матча в другом городе и другом стадионе между сборными Швейцарии и Украины, то в чём позвольте спросить вина Украинской ассоциация футбола? Более того, как можно рассматривать негативными, у Жуниора Мораеса и Сергея Кривцова, которые ранее сдали в Люцерне, а оказалось, что они ложноположительные тесты... Вот и вся причина, ну и наконец, когда власти кантона Люцерна в городе позволяют населению свободное общение в общественных местах и не предпринимают к сборным Испании и Германии подобных выходок как к украинской сборной, само собой напрашивается вывод, для победы всё меры хороши.
Саша Яковенко
Прошлой осенью были Португалия и Люксембург.
Теперь Швейцария.
Кто-то за ширмой копает. Каждый день копает.
A.V.
На кожну хитру ж...пу є х...р з гвинтом. Єдине вірне рішення для УЕФА - це 0:3 для пархатих сироїдів. Все інше - викликає скандал.