Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 листопада 2020, 14:25
568
0

Фулхем - Евертон. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Чи варто чекати від Евертона чергової серії перемог

| Оновлено 22 листопада 2020, 14:25
568
0
Фулхем - Евертон. Прогноз і анонс на матч АПЛ
evertonfc.com

Команди з різних частин турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги зійдуться в очному протистоянні в рамках розіграшу дев'ятого туру. Фаворитом в цьому матчi вважаються гості, однак їхня форма перед перервою на матчі збірних залишала бажати кращого, але і господарі не можуть похвалитися якісними результатами, тому матч обіцяє бути цікавим.

«Фулхем»

За останні пару турів підопічні Скотта Паркера нарешті змогли покинути зону вильоту і на даний момент розташовуються на сімнадцятому місці в турнірній таблиці АПЛ з чотирма очками в активі. Колектив після виходу в елітний дивізіон демонструє далеко не кращі результати і ризикує вилетіти назад в Чемпіоншип. Особливого ​​стилю у «дачників» не спостерігається, про них можна сказати, що вони грають так, як можуть.

У минулому турі підопічні Скотта Паркера на виїзді билися проти «Вест Хем Юнайтед». До стартового свистка фаворитами вважалися «молотобійці», у лондонців вийшло підтвердити свій статус за рахунком, адже єдиний гол у протистоянні забили господарі, а його автором став Соучек. Причому, у «Фулхема» був чудовий шанс зрівняти цифри на табло в кінці матчу, але на восьмий компенсованій хвилині Лукман не реалізував пенальті.

«Евертон»

Як же здорово почали сезон підопічні Карло Анчелотті, італійський фахівець зробив з недавнього середняка серйозного претендента на потрапляння в єврокубки. Однак останнім часом у «Евертона» серйозний спад, колектив не виграє вже чотири матчі поспіль, причому три з цих чотирьох зустрічей завершилися поразками «ірисок». Якщо в парі матчів можна знайти пояснення відсутністю Хамеса Родрігеса, який керував атаками команди з Ліверпуля, то остання зустріч залишила більше запитань, ніж відповідей.

У протистоянні з «Манчестер Юнайтед» на рідному «Гудіссон Парк» «сині» вважалися фаворитами, однак не тільки не змогли підтвердити даний статус, але і провалилися по грі. Причому, склад у Карло Анчелотті був оптимальним за винятком Рішарлісона, який пропускав зустріч через дискваліфікацію. Почалося все дуже бадьоро, на дев'ятнадцятій хвилині Бернард вивів господарів вперед, проте до свистка на перерву «Юнайтед» завдяки дублю Фернандеша перехопив перевагу. У кінцівці другій половині зустрічі Едінсон Кавані добив «ірисок» забивши третій м'яч.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між цими колективами «Евертон» здобув три перемоги, а «дачники» переграли «ірисок» двічі.

Орієнтовні склади команд

«Фулхем»: Ареола, Аіна, Андерсен, Адарабіойо, Робінсон, Замбо, Кавалейру, Рід, Керні, Лукман, Мітровіч.

«Евертон»: Пікфорд, Коулмен, Холгейт, Кін, Дінь, Дукур, Аллан, Сігурдссон, Родрігес, Рішарлісон, Кальверт-Льюїн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому матчі «Евертон» повернеться на переможну стежку і зможе здобути вікторію над аутсайдером, а тому нашою ставкою буде П2 по лінії FavBet з коефіцієнтом 1.89.

 

 

22 листопада, недiля

Фулхем - Евертон
Лондон. «Крейвен Коттедж». Початок - 14:00
Пряма трансляцiя - Setanta Sport
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 4.05
  • 3.75
  • 1.90
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.