Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 22:17
36568
10

Футбольний юрист: «Швейцарія ближча до технічної поразки, ніж Україна»

Юрій Юрченко впевнений, що команда Андрія Шевченка не порушила регламент

| Оновлено 18 листопада 2020, 22:17
36568
10
Футбольний юрист: «Швейцарія ближча до технічної поразки, ніж Україна»
УАФ

Відомий футбольний юрист Юрій Юрченко розповів, яких сценаріїв варто очікувати від УЄФА щодо справи про скасування матчу Ліги націй Швейцарія - Україна.
 
Фахівець запевняє, що збірна Швейцарії більше заслуговує на технічну поразку, ніж українська команда.
 
«Збірна України і УАФ відмовилися виставляти молодіжний склад, щоб однозначно не програти (на максимальне ослаблення, можливо, і розраховували у Швейцарії), а так є шанс поборотися за технічну поразку для Швейцарії. І при жеребкуванні є більше шансів, ніж допомогти супернику, виставивши на порядок слабший склад від основи.
 
Позиція УАФ, швидше за все, в тому, що ми готові були грати, і рішення швейцарського кантону / лікаря стало перешкодою, а не рішення або дії збірної України / УАФ. Держава (Швейцарія) втрутилася, хоча сам УЄФА і дозволив їй це зробити своїм регламентом.
 
Беззаперечним є факт того, що збірна України не порушила регламент, а відповідно немає підстав для технічної поразки для нашої збірної. Ближче до технічної поразки збірна Швейцарії. Інше питання, як УЄФА розцінить рішення про направлення всього складу команди на карантин, чи не є це зловживанням правом і ситуацією з боку держави суперника. Якщо зловживання не було - тоді жереб. Якщо перестаралися з карантином - тоді технічну поразку Швейцарії.
 
Однак, переносу матчу скоріш за все, що не буде... оскільки, якщо справа вже передана до Дисциплінарного комітету, то відповідно перед цим УЄФА вже прийняв рішення не переносити матч», – сказав Юрченко.

Оцініть матеріал
(212)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 22
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomarioUA
Вот это разумное объяснение. Посмотрим, что УЭФА отчебучит
S t e p a n
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
upiter8
Пизд..ц, дожились, какой-то: врач в швейсралии решает в каком дивизионе будет играть Украина.... Дожились бля...ь
Віталій Яценко
Насправді Швейцарія заклала для себе міну. Бо вони дуже погано прийняли нашу Збірну і, я в певнений, що далеко не просто так, тобто погоджували із футбольною владою, вирішили не дати Україні зіграти цей матч. При тому, що у нас було 19 абсолютно здорових гравців, а 2-є були не допущені через наявність антитіл, а не через позитивнийтест. Та ж сама історія була і у Шакірі, але його допустив той самий лікар головний. Подвійні стандарти. Вони зробили все, щоб не грати, навіть змахлювали 2 тести. Тому їм же ще грати з Україною, грати багато разів. На всіх рівнях. Це все буде повернути, бо у футболі дуже важливо розуміти, що це гра.
Стосовно вердикту, то може бути абсолютно все. Але УЄФА, якщо нашій Збірній винесуть технарь, зробить такий рицедент, що його почнуть повторювати всі країни. У більшості збірних зараз виявляють 1-2 зараження перед матчами. І технарь - буде просто допомогою слабким командам отримувати позитивні результати із більш слабкими. От приїде Барса в Київ, якщо виявлять хоча б 1 зараженого, то можна на карантин і технарь... Тільки навіщо? Треба грати, якщо вистачає людей.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Stokoz
Ну это так юрист считает хотя надо прочитать регламент УЕФА--если матч невозможно перенести, решение принимает Контрольно-дисциплинарная и этическая инстанция (КДЭИ) УЕФА. Сборная национальной ассоциации, по вине которой матч не состоялся или был сыгран не полностью, признается КДЭИ проигравшей. Кроме случаев, когда КДЭИ решает, что матч не состоялся или был сыгран не полностью по вине обеих сторон либо по не зависящим от сторон причинам.
Михаил Степанов
это аргументы украинского юриста..не стОит их воспринимать серьезно
Andriy Bilozir
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил