Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 08:55
2352
0

Чехія - Словаччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Обидві збірні спробують благополучно вирішити свої турнірні завдання

| Оновлено 18 листопада 2020, 08:55
2352
0
Чехія - Словаччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
UEFA

У середу, 18 листопада, у Пльзені на «Дусан Арені» в рамках 6-го туру групового турніру Ліги націй УЄФА збірна Чехії зустрінеться з командою Словаччини.

Чехія

Команда Ярослава Шилгави в рідних стінах спробує вскочити на підніжку поїзда, який перевезе її з Дивізіону В до Дивізіону А. Поки в таблиці групи 2 лідирує команда Шотландії, у якій 10 очок. У чехів на один бал менше. Третя позиція за Ізраїлем (5 пунктів), який прийме кельтів, а словаки (4 очки) замикають квартет.

Збірна Чехії на всьому турнірному шляху поточної Ліги націй зазнала дві невдачі - і обидва рази програла Шотландії. Спочатку 1:2 вдома, а потім 0:1 на виїзді. Виходячи з цього, в принципі, логічно, що на разі британці випереджають чехів у таблиці. Однак сама Шотландія дозволила собі в крайньому турі малозрозумілу осічку в гостьовому поєдинку зі словаками (0: 1), і це внесло інтригу в боротьбі за єдину путівку до Дивізіону А.

Зауважимо, що команда Чехії після вже згаданої поразки вдома від шотландців раніше в рідних стінах вже грала і з Ізраїлем. Ця зустріч відбулася минулого вікенду, та принесла перемогу підопічним Шилгави (1:0).

Словаччина

Найімовірніше, на результатах колективу Стефана Тарковіча в Лізі націй позначилася паралельна боротьба у плей-офф Євро-2020. У півфіналі заключній кваліфікації словаки здолали на своєму полі Ірландію (1:0), після чого на виїзді у додатковий час зломили опір Північної Ірландії (2:1). І так може статися, що в прагненні влітку майбутнього року зіграти у фінальній стадії чемпіонату Європи збірна Словаччини втратить місце у Дивізіоні В Ліги націй. Поки що все йде саме до цього.

Справи в групі у команди не склалися відразу: вона програла на старті вдома Чехії (1:3) і не змогла перемогти у Ізраїлі (1:1). Після цього пішли дві невдачі у матчах з Шотландією (0:1) та Ізраїлем (2:3). Лише у п'ятому турі словакам посміхнулася Фортуна, і вони відсвяткували перемогу над шотландцями (1:0).

Особисті зустрічі

Екс-сусіди по соціалістичній Чехословаччині провели між собою 13 матчів. 8 перемог на рахунку у збірної Чехії, три - у команди Словаччини. 2 зустрічі завершилися внічию. Різниця м'ячів - 27:13.

Орієнтовні склади:

Чехія: Вацлік, Цоуфал, Калас, Целустка, Боріл, Крал, Соусек, Масопуст, Даріда, Янкто, Видра.

Словаччина: Родак, Губочан, Шкріньяр, Сатка, Пекарік, Мак, Гамшик, Лоботка, Купка, Руснак, Дуда.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Чехія в даному матчі не програє, а тому нашою ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 1.53 по лінії Parimatch.

18 листопада, середа

Чехія - Словаччина
Пльзень. Стадіон «Дусан Арена». 21:45
ТВ-трансляція відсутня
Прогноз Sport.ua — 1:0

 

 
  • 1,51
  • 4,51
  • 6,60
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.