Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 09:33
3492
2

Угорщина - Туреччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Будь-яка з команд може стати володаркою путівки до Дивізіону А.

| Оновлено 18 листопада 2020, 09:33
3492
2
Угорщина - Туреччина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

У середу, 18 листопада, у Будапешті на «Пушкаш Арені» у заключному турі групової стадії Ліги націй УЄФА збірна Угорщини з'ясує відносини із командою Туреччини.

Угорщина

Команда 41-річного Золтана Гери слідом за історичним успіхом у плей-оф кваліфікації Євро-2020, де домашня перемога з рахунком 2:1 над збірною Ісландії, добута двома пізніми голами Нього та Собослаї, принесла путівку до фінальної частини континентального турніру, тепер отримала можливість підвищитися в Лізі націй УЄФА до Дивізіону А. Однак тут не все залежить лише від збірної Угорщини. У таблиці групи 3 Дивізіону А угорці мають однакову кількість очок з російською дружиною (по 8), але поступаються їй за додатковими показниками. Щоб фінішувати попереду росіян, підопічним Гери  треба перемагати турків та розраховувати на осічку команди Станіслава Чєрчєсова у Белграді в матчі з Сербією або зіграти внічию і сподіватися на поразку росіян.

Угорська дружина в поточній Лізі націй має в активі 2 перемоги при двох нічиїх та одній поразці (м'ячі 5:4). Старт в турнірі вона взяла гостьовою перемогою над збірною Туреччини (1:0, гол забив Собослаї), після чого відбулося домашнє фіаско 2:3 у грі з росіянами. Потім мадьяри обіграли 1:0 на виїзді Сербію і на виїзді поділили очки з командою Росії (1:1). У минулий вікенд Угорщина, в цілому, несподівано на своєму полі не змогла взяти три очки в матчі з сербами (1:1), які майбутню кампанію вже точно розпочнуть у Дивізіоні С.

Туреччина

Турецька дружина, незважаючи на своє третє місце у таблиці квартету, все ще зберігає теоретичні шанси на підвищення в класі. Їй необхідно обіграти Угорщину і вірити у невиграш збірної Росії у Белграді. Якщо в столиці Сербії відбудеться бодай нічия, але самі турки у Будапешті переможуть, тоді збірні Туреччини й Росії прийдуть до фінішу з однаковим багажем у 9 очок, але попереду буде саме турецька дружина. У неї в активі є виїзна нічия 1:1 з Росією, та домашня перемога над командою Черчесова з рахунком 3:2.

Підопічні 68-річного фахівця Шенола Гюнеша на початку нинішньої Ліги націй вдома оступилися в матчі з угорцями (0:1). Низку очкових недоборів команда продовжила на поле Сербії (нічия 0:0). На розпач шанувальників турецької команди, і у двох наступних матчу вона смаку перемог у турнірі не пізнала, розійшовшись миром спочатку з Росією (1:1), а потім знову з Сербією (2:2). Лише у п'ятому матчі турніру Туреччина змогла домогтися довгоочікуваної перемоги, здолавши у Стамбулі росіян (3:2).

Особисті зустрічі

Суперники провели між собою на різному рівні 13 матчів. В 7-ми поєдинках успіх був на боці збірної Угорщини, у чотирьох - команди Туреччини. Ще дві зустрічі завершилися внічию. Різниця м'ячів 26-15.

Орієнтовні склади:

Угорщина: Дібус, Ботка, Лонг, Салаї, Беше, Надь, Сігер, Холендер, Собослаї, Калмар, Ніколіч.

Туреччина: Гюнок, Еркін, Деміраль, Кабак, Мюлдюр, Туфан, Йокушлу, Караман, Чалханоглу, Язиджі, Тосун.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Угорщина в даному матчі не програє, а тому нашою ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 1.59 по лінії Parimatch.

18 листопада, середа

Угорщина - Туреччина
Будапешт. Стадіон «Пушкаш Арена». 21:45
ТБ-трансляція відсутня
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 3,05
  • 3,40
  • 2,40
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 15
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 44
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Zloi_Tip1
"Чтобы финишировать впереди россиян, подопечным Геры обязательно надо побеждать турок и рассчитывать на осечку команды Станислава Черчесова в Белграде в матче с Сербией." А ничья при поражении России?