Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 12:38
2156
0

Англія - Ісландія. Прогноз на матч Ліги націй

Матч, який нічого не вирішує для команд

| Оновлено 18 листопада 2020, 12:38
2156
0
Англія - Ісландія. Прогноз на матч Ліги націй

18 листопада в 21:45 у рамках матчу Ліги Націй збірна Англії прийме гостей з Ісландії. Підопічні Гарета Саутгейта точно не можуть занести гру в поточному розіграші до числа своїх досягнень, а скандинави постараються набрати хоча б одне очко для престижу.

Англія

Англійці, програвши у двох останніх матчах турніру збірним Данії (0:1) і Бельгії (0:2), остаточно втратили шанси поборотися за 1-е місце в групі 2 Ліги А. Команда убезпечила себе від вильоту в Лігу В, але, також позбулася турнірної мотивації на останній тур, оскільки вище 3-го місця вже не підніметься. Від збірної Данії підопічних Гарета Саутгейта відокремлює 3 очка, але, навіть якщо команди наберуть по 10 балів після 6 зіграних турів, вище все одно виявляться данці, бо мають перевагу над англійцями в особистих зустрічах (4 очка проти 1 у збірної Англії).

Англійці провалили цей турнір. Найдивовижніше що кидається в очі - це результативність команди. У «левів» лише 3 забиті м'ячі за 5 поєдинків ... Так, зі складами у англійців були вічно проблеми по ходу цього турніру, але так мало забивати - це відверто ганебно повинно бути для збірної такого рівня. Ось і перший листопадовий матч англійці провели погано, поступившись бельгійцям 0:2. А перший матч з ісландцями в поточному турнірі англійці так само провели дуже невпевнено, перемігши всього лише з рахунком 1:0. Зараз треба виправлятися, інакше крісло під наставником похитнеться.

Ісландія

Збірна Ісландії за 2 турніри Ліги націй так і не набрала жодного очка, програвши у всіх 9 іграх. Завдяки змінам в турнірі, ісландці після минулого розіграшу залишилися в Лізі А, тепер же команда остаточно залишає найсильнішу лігу і переходить в Лігу В.

У ісландців трапилася справжня трагедія минулого тижня. Вони грали матч плей-оф за право вийти на ЄВРО-2021, вели до 88-ї хвилини 1:0 в поєдинку з угорцями, і в підсумку програли 1:2... Але варто віддати належне жителям півночі, вже через три дні вони грали абсолютно нічого не вирішальний для них матч Ліги Націй проти данців, і грали дуже гідно, хоч і програли 1-2. В останній грі, думаю, команда буде знесилена, тому від поразки від англійців піти навряд чи вдасться.

Особисті зустрічі

Команди зустрічалися всього три рази, де загальний рахунок на користь англійців - 2:1. Останній очний матч Ісландії і Англії завершився з рахунком 0:1, гості відвезли з Рейк'явіка три очки.

Орієнтовні склади

Англія: Поуп, Магуайр, Кін, Вокер, Сака, Санчо, Маунт, Вінкс, Гріліш, Фоден, Кальверт-Льюїн.

Ісландія: Рунарссон, Севарссон, Арнасон, Скуласон, Херманнссон, Б'ярнасон, Сігурйонссон, Палссон, Торстейнсон, Сігторссон, Гудмундссон.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що господарі отримають перемогу, причому впевнену, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з форою (-1,5) з коефіцієнтом 1.71 по лінії Betandyou.
 

18 жовтня, середа

Англія – Ісландія
Лондон. «Вемблі». Початок - 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,19
  • 7,00
  • 19,5

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.