Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 13:02
569
0

Боснія і Герцеговина – Італія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

«Скуадра Адзурра» за крок від виходу до плей-оф турніру

| Оновлено 18 листопада 2020, 13:02
569
0
Боснія і Герцеговина – Італія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
figc.it

У середу, 18 жовтня, в Сараєво на стадіоні «Грбавіца» збірна Боснії і Герцеговини зіграє проти національної команди Італії в заключному турі Ліги націй.

Боснія і Герцеговина

Команда Душана Баєвіча прощається з елітним дивізіоном турніру, в наступній кампанії вона точно буде виступати у дивізіоні В. За п'ять турів збірна Боснії і Герцеговини набрала лише два очки і відстала від рятівного третього місця, на якому Польща, на чотири бали. Хоча почали боснійці цей розіграш вельми непогано, зігравши в стартовому матчі внічию з Італією на виїзді.

У будь-якому випадку, футболісти Боснії і Герцеговини отримали досить хороший досвід в матчах з італійцями, поляками і нідерландцями, та й показали майже у всіх поєдинках непоганий футбол. І якби один з минулих п'яти матчів завершився більш успішно, то підопічні Баєвіча мали б турнірну мотивацію перемагати в цьому матчі. Але боснійці, безсумнівно, все одно гратимуть на перемогу.

Італія

А ось збірна Італії думками вже, напевно, в плей-оф Ліги націй. Після п'яти турів саме «Скуадра Адзурра» лідирує в турнірній таблиці групи А1, маючи в активі дев'ять очок. Команда Роберто Манчіні не програла жодного матчу, але в той же час тричі зіграла внічию. Цього разу одне очко італійців не влаштує, адже в такому випадку їх можуть обійти Нідерланди, за умови перемоги над Польщею в паралельному матчі.

Так що Італії потрібна тільки перемога. Хоча теоретичні шанси вийти до плей-оф у підопічних Манчіні все ж є навіть в разі поразки в останньому турі: Нідерланди і Польща не зможуть вийти на перше місце, якщо зіграють між собою внічию. Так що цілком можливо, що інтрига якийсь час буде триматися.

Особисті зустрічі

За всю історію збірні Боснії і Герцеговини та Італії провели між собою три поєдинки. У 2019 році італійці двічі здобули перемогу в рамках відбору до Євро-2020, а два з половиною місяці тому, як вже було сказано вище, в першому турі Ліги націй на табло був зафіксований рахунок 1:1.

Орієнтовні склади:

Боснія і Герцеговина: Шехіч – Колашинац, Санчанін, Хаджикадуніч, Тодоровіч, Цимірот, Круніч, П'яніч, Гояк, Вішча, Превляк.

Італія: Доннарумма – Емерсон, Ачербі, Бастоні, Флоренці, Жоржиньо, Локателлі, Барелла, Інсіньє, Бернардескі, Белотті.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в даному матчі Італія явний фаворит, а тому нашій ставкою на майбутнє протистояння стане позиція - фора (-1,5) на гостейс коефіцієнтом 2.06 по лінії Parimatch.

18 листопада, середа

Боснія і Герцеговина – Італія
Сараєво. Стадіон «Грбавіца». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 8,95
  • 5,25
  • 1,37
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.