Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 вересня 2021, 16:34
2918
0

Уругвай - Бразилія. Прогноз на матч кваліфікації Чемпіонату світу

Чи впорається Уругвай без Луїса Суареса

| Оновлено 01 вересня 2021, 16:34
2918
0
Уругвай - Бразилія. Прогноз на матч кваліфікації Чемпіонату світу

Центральним матчем четвертого туру відбіркового циклу до Чемпіонату світу в Південній Америці стане протистояння між збірними Уругваю і Бразилії, яке відбудеться на стадіоні «Сентенері» в Монтевідео. Обидві команди вважаються одними з головних фаворитів даного турніру, а тому їхнє протистояння обіцяє бути дуже цікавим.

Уругвай

Підопічні Оскара Табареса після трьох турів займають четверте місце в таблиці і мають в активі шість очок. Колектив демонструє слабенький футбол як для топ-збірної, а в прийдешньому матчі на полі не з'явиться Луїс Суарес, нападник заразився коронавірусом і не допоможе команді. При цьому в атаці форварда "Атлетіко" замінити особливо ніким, Максі Гомес отримав травму, а Родрігес не має ігрового досвіду на такому високому рівні.

У першому турі Уругваю вдалося переграти Чилі на останніх хвилинах, а вже в наступній зустрічі підопічні Оскара Табареса провалилися. До вісімдесят четвертій хвилині «небесні олімпійці» горіли з рахунком 4:0 і не мали особливих моментів, лише два пенальті в кінцівці зустрічі, забиті Суаресом, не дозволили колективу програти з ганьбою. У минулому протистоянні Уругвай розтоптав Колумбію і довів, що він здатний демонструвати високий рівень, повернувся Кавані i відзначився голом, а на п'ятій хвилині знову з пенальті забив Суарес, та справу до розгрому довів Нуньєс, при цьому матч з колумбійцями став першим на турнірі, в якому « небесні олімпійці» не пропустили.

Бразилія

Рівень «селесао» в нинішньому відбірковому циклі настільки високий, що вони є єдиною командою з ідеальної статистикою - після трьох матчів бразильці мають в активі дев'ять очок і посідають перше місце. Тiте показує по ходу турніру цікаві тактичні нововведення, які іноді псують нерви уболівальникам через неефективність і не злагодженості дій футболістів в новій моделі, однак індивідуальний клас гравцiв дозволяє тренеру експериментувати. Правда в майбутній зустрічі можна очікувати від Бразилії більш зваженої гри і повернення до класичного для себе стилю, адже суперник дуже небезпечний.

У минулому турі «селесао» на домашній арені протистояли Венесуелі. Гості щільно закрилися на своїй половині поля з перших хвилин, але у господарів було кілька непоганих моментів, один з таких відверто запоров Рішарлісон, та й в цілому позиційна гра довго не приносила бажаного результату «пентокампеонам». Лише в середині другого тайму Боббі Фірміно зміг відкрити рахунок в матчі, правда на більше колективів не вистачило, а тому Бразилія переграла Венесуелу лише з рахунком 1:0.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів між цими збірними «селесао» чотири рази святкували перемогу, і один раз була зафіксована нічия.

Орієнтовні склади команд

Уругвай: Кампанья, Касерес, Хіменес, Годін, Віне, Нандес, Торрейра, Бентанкур, Нуньєс, Кавані, Родрігес.

Бразилія: Аліссон, Данило, Маркіньос, Сілва, Лоді, Артур, Аллан, Луїс, Жезус, Рішарлісон, Фірміно.

Прогноз на протистояння

З огляду на проблеми господарів в атаці, а також відсутність основного воротаря, ми вважаємо, що збірна Бразилії здобуде перемогу, тому наша ставка буде - П2 по лінії FavBet з коефіцієнтом 2.19.

 

18 листопада, середа

Уругвай - Бразилія
Монтевiдео. «Сентенерiо». Початок - 01:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 3.50
  • 3.35
  • 2.19
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.