Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 17 листопада 2020, 01:44
3826
5

Болотніков «наїхав» на Агробізнес, Чижевський обізвав його клоуном

У фейсбуці відбулася заочна перепалка між представниками українських клубів

| Оновлено 17 листопада 2020, 01:44
3826
5
Болотніков «наїхав» на Агробізнес, Чижевський обізвав його клоуном
ФК Агробізнес. Олександр Чижевський

Колишній спортивний журналіст, а нині директор зі стратегічного розвитку «Карпат» Сергій Болотніков розкритикував вибір назв деякими клубами Першої ліги.
 
«Грають зараз «ВПК-Агро» і «Агробізнес». Сиджу і думаю - що в головах людей, які придумали ці назви? Як це сталося - з бодуна, в сауні, програли в карти? Як вони уявляли собі фанатські заряди? Або афішу матчу «ВПК-Агро» проти «Барселони»? Або татуха на спині?» - написав Болотніков у фейсбуці.
 
У відповідь на цей пост головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський обізвав Болотникова клоуном, який поки нічого не зробив для українського футболу.
 
«Скажіть, будь ласка, шановні вболівальники, чи має право якийсь клоун Сергій Болотніков, який працює в структурі великого клубу «Карпати», який має свої традиції, і так відгукуватися про клуби, які мають свої традиції, люди, які вкладають свої власні кошти в розвиток українського футболу. Йому чомусь назва клубів не подобається? Я скажу від себе, тому що віддав дуже багато здоров'я, нервів для свого улюбленого клубу «Карпати», так і свого клубу «Агробізнеса», і я пишаюся, що сьогодні є головним тренером «Агробізнеса». Тому попрошу Сергія Болотнікова тримати свою думку при собі, тому що він в футболі ще нічого не зробив», - написав Чижевський.

Подальша дискусія.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrii Stadnyk
Болотніков зараз допомагає Смалійчуку провертати трохи допрацьовану схему Коломойського з Дніпром. А розказує, що це не розвод і дуже класна штука. Краще б привертали увагу як Діма Поворознюк. А не всілякими срачами на фейсбучику.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Stran
Болотников немного под... ел))) занимался бы своими аферами в Карпатах и не триндел. Тоже мне, гуру стиля...
Andriy Bilozir
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alehandro
Руки прочь от лысого!)) На самом деле никакого не уважения или насмешек над клубами и их "традициями" (что бы это не значило) я в его словах не вижу, а названия реально дебильные) Можно же что-то современное и символичное было выбрать.. Вот сменится у Агробизнеса спонсор и что, клуб переназывать?! У Пармы, вон, сколько лет спонсор Пармалат был, но клуб его название почему-то не брал...