Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 09:41
4890
1

Польща – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок, який буде корисно подивитися українським уболівальникам

| Оновлено 18 листопада 2020, 09:41
4890
1
Польща – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Twitter

У середу, 18 жовтня, в Хожуві на стадіоні «Сілезький» відбудеться поєдинок заключного туру Ліги націй УЄФА, в якому збірна Польщі прийматиме національну команду Нідерландів.

Польща

Команда Єжи Бженчека вже зберегла прописку в елітному дивізіоні Ліги націй, але в той же час має хіба що теоретичні шанси на вихід в плей-оф турніру. Після п'яти турів «біло-червоні» займають третє місце в турнірній таблиці групи A1, відстаючи від лідируючої Італії на два очки. У минулому матчі поляки поступилися «Скуадра Адзуррі» (0:2) і за однакової кількості балів не зможуть вийти на перше місце. Так що єдиний розклад, за якого Польща виграє групу – перемога команди Бженчека над Нідерландами і поразка Італії від Боснії і Герцеговини в паралельному матчі. Дуже малоймовірний сценарій.

Минулого тижня, перед вищезгаданим матчем з Італією, збірна Польщі в Хожуві обіграла Україну з рахунком 2:0 у товариському поєдинку. Додатковою мотивацією стежити за цією командою є той факт, що її кольори захищає бек київського «Динамо» Томаш Кендзьора. Та й зірки світового футболу серед поляків є. Мабуть, найяскравішим представником «Білих орлів» є Роберт Левандовскі, який на думку багатьох експертів заслужив виграти «Золотий м'яч», проте вручення нагороди цього року скасовано через пандемію коронавірусу.

Нідерланди

Буде прикута увага українських уболівальників і до національної збірної Нідерландів, яка є суперником команди Андрія Шевченка по груповому раунду чемпіонату Європи-2020, перенесеного на наступний рік. Колись грізні «помаранчеві» в останні роки переживають не легкі часи, адже в 2016 році вперше за довгий час не зуміли пройти кваліфікацію на європейську першість у Франції, а через два роки провалили відбір на Мундіаль в Росії.

Але тепер невдала смуга, ймовірно, позаду, і нідерландці зможуть виступити на Євро-2020, якщо форум все-таки відбудеться. А ось виграти групу Ліги націй в цьому сезоні у команди Франка Де Бура шансів теж мало, але вони кращі, ніж у поляків. Для цього Нідерландам потрібно перемагати Польщу і сподіватися, що в паралельному матчі Італія зіграє з Боснією і Герцеговиною внічию або програє. Ці поєдинки будуть проходити одночасно, так що інтрига, ймовірно, триватиме до останнього.

Особисті зустрічі

У першому колі в Нідерландах поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 1:0. У поляків є мотивація взяти реванш за ту поразку і трохи поліпшити історію протистоянь в цілому. До цього моменту команди провели між собою 12 поєдинків, в половині випадків перемагали нідерландці. Три матчі завершилися нічиєю, ще тричі сильнішою виявлялася збірна Польщі.

Орієнтовні склади:

Польща: Щенсний – Река, Беднарек, Глік, Кендзьора, Юзвяк, Криховяк, Кліх, Шиманьскі, Зелінскі, Левандовскі.

Нідерланди: Крул – Вейндал, Блінд, де Врей, Дюмфріс, ван де Бек, Френкі де Йонг, Вейналдум, Депай, Люк де Йонг, Бергейс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Нідерланди в даному матчі не програють, а тому нашою ставкою буде позиція - Х2 з коефіцієнтом 1.35 по лінії Betandyou.

 

18 листопада, середа

Польща – Нідерланди
Хожув. Стадіон «Сілезький». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Челядинов
Не рано ли анонс? Матч через 2 дня будет.