Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 16 листопада 2020, 21:10
1035
0

Уельс - Ірландія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Дракони прагнуть до виходу в Лігу А

| Оновлено 16 листопада 2020, 21:10
1035
0
Уельс - Ірландія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
WalesOnline

Протистояння команд британського регіону відбудеться в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги націй на стадіоні «Кардіфф Сіті» в Кардіффі, де місцева збірна Уельсу прийме збірну Ірландії. Хоча обидві команди мають чималі амбіції, але розташовуються вони на різних частинах турнірної таблиці, а фаворитом зустрічі вважаються господарі.

Уельс

Підопічні Райана Гіггза в нинішньому розіграші Ліги націй демонструють дуже хороші результати, колектив на даний момент розташовується на першому місці в турнірній таблиці і випереджає найближчого переслідувача в особі збірної Фінляндії на одне очко. Цікаво й те, що саме збірна Ірландії не дозволила «драконам» забезпечити собі ідеальну серію з чотирьох перемог поспіль, оскільки змогли зіграти з підопічними Райана Гіггза. Дуже цікаво буде подивитися на капітана команди Гарета Бейла, який після переходу до складу «Тоттенхем Хотспур» заграв більш цікаво і в складі збірної півзахисник цілком може проявити себе з ще більш яскравого боку.

У минулому турі збірна Уельсу протистояла збірної Болгарії. Матч був досить грубим і з великою кількістю порушень з обох сторін. При цьому практично повністю гру контролювали гості, гравці збірної Болгарії навіть жодного разу не вдарили в отвір воріт «драконів». А ось підопічні Райана Гіггза відзначилися лише в кінці зустрічі, точний удар на свій рахунок записав Вільямс.

Ірландія

«Зелена армія» досить невдало виступає в нинішньому сезоні, колектив під керівництвом Стівена Кенні розташовується на передостанньому місці в турнірній таблиці і має в активі всього лише два очки, випереджаючи саму невдалу збірну в квартеті лише на один пункт. При цьому «хлопці в зеленому» серйозно ризикують вилетіти з Ліги В, адже календар у них незавидний. Та й до того ж один забитий гол за чотири зустрічі демонструє не найкращий рівень підготовки команди.

У минулому турі збірна Ірландії протистояла збірній Фінляндії. Підопічні Стівена Кенні в тому матчі виглядали досить непогано і мали більшу кількість небезпечних моментів, ніж господарі, однак втілити їх в гол гості не змогли, а ось Фінляндія свій момент у другому таймі реалізувала, а мінімальну перемогу їм приніс точний удар Йенсена на шістдесят шостій хвилині.

Особисті зустрічі команд

В очних протистояннях Уельс та Ірландія двічі зіграли внічию, два рази перемогу здобули «дракони» і один раз виграли «хлопці в зеленому».

Орієнтовні склади команд

Уельс: Хеннессі, Вільямс, Мефам, Родон, Ампаду, Девіс, Джеймс, Ремзі, Сміт, Бейл, Робертс.

Ірландія: Рендолф, Доерті, Даффі, О'Ши, Стівенс, Молумбі, Харікейна, Хендрік, Хорган, Коннолі, Магуайр.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі отримають перемогу і наблизяться до плей-оф, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.70 по лінії FavBet.

 

15 листопада, недiля

Уельс - Ірландія
Кардіфф. «Кардіфф Сіті». Початок- 19:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 2.99
  • 3.00
  • 2.70
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 19
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.