Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 20:34
1020
0

Нідерланди - Боснія і Герцеговина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Боротьба за виживання триває

| Оновлено 15 листопада 2020, 20:34
1020
0
Нідерланди - Боснія і Герцеговина. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Нідерланди

В рамках п'ятого туру групового етапу Ліги націй на стадіоні «Йохан Кройфф Арена» в Амстердамі місцева збірна Нідерландів прийме національну команду Боснії та Герцеговини. Обидва колективи розташовуються в нижній частині турнірної таблиці і борються за виживання в Лізі А.

Нідерланди

Після відходу Рональда Кумана над «помаранчевими» повисла невідомість, команда зараз керується не найбільш досвідченим тренером в розрізі великих матчів, тому керівництву бажано придивитися до інших кандидатів до початку відбору на Чемпіонат світу і вже тим більше до початку Євро-2020. Крім очевидною проблемою з тренером у Нідерландів також є неприємності в складі, через травми в прийдешньому матчі не з'являться Сілессен і Ван Дейк, і якщо перший буде готовий захищати кольори національної збірної через місяць, то з одним з кращих захисників світу ситуація серйозніша і він зможе відновитися тільки до Чемпіонату Європи.

У минулому турі збірна Нідерландів боролася проти збірної Італії. Матч вийшов дуже цікавим, а рахунок був відкритий вже на одинадцятій хвилині після удару Пеллегріні, нідерландці досить швидко відновили паритет на табло, а автором гола став Ван де Бек. Більше команди голів не забивали, а тому фінальний результат так і залишився 1:1.

Боснія і Герцеговина

Підопічні Душана Баєвича на даний момент розташовуються на останньому місці в квартеті і мають в активі всього лише два очки. Однак перемога в грі зі збірною Нідерландів зможе підняти Боснію і Герцеговину на третє місце і зробити їхнє життя перед останнім туром трохи простіше. Однак біда підкралася непомітно, з розташування римської «Роми» прийшли неприємні звістки - капітан національної збірної Едін Джеко заразився коронавірусом і тому не візьме участь у прийдешніх матчах.

У минулому турі «жовто-сині» на виїзді билися проти збірної Польщі. Вже на п'ятнадцятій хвилині червону картку отримав Ахмедходжіч, а далі все вже пішло не за планом. Поляки тричі відзначилися у воротах підопічних Душана Баєвича, а ось футболісти Боснії і Герцеговини не змогли жодного разу вразити володіння суперників, тому розгромно програли з результатом 3:0.

Особисті зустрічі команд

Збірні всього лише один раз в історії грали між собою, сталося це в рамках поточного турніру, тоді колективи завершили зустріч з рахунком 0:0.

Передбачувані склади команд

Нідерланди: Крул, Хатебур, Велтман, Де Врей, Блінд, Де Йонг, Ван де Бек, Промес, Вейналдум, Депай, Люк Де Йонг.

Боснія і Герцеговина: Сехіч, Чіпетіч, Хаджікадуніч, Санічаніч, Колашинаць, Пьянич, Чімірот, Вішча, Годжак, Круніч, Ходжич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальною ставкою на майбутнє бій буде позиція - перемога Нідерландів у другому таймі з коефіцієнтом 1.71 по лінії FavBet.

 

15 листопада, недiля

Нідерланди - Боснія і Герцеговина
Амстердам. «Йохан Кройфф Арена». Початок - 19:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.33
  • 5.60
  • 9.80
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.